Bridgerton

Behind the scenes: zo zagen de repetities van de dansscènes uit Bridgerton eruit

Ben jij ook huge fan van de nieuwe Netflix-serie Bridgerton? Droom jij ook weg bij de prachtige outfits, tot de amazing dansscènes? Dan hebben wij en leuke video voor je! Er zijn namelijk beelden gevonden van één van de dans repetities. Trust us, dit wil je zien!

Choreografie repeteren

Om alle dansscènes uit de film zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, werd er natuurlijk een heleboel gerepeteerd. De beelden van één van die repetities werden gedeeld door choreograaf Jack Murphy. In de video is te zien hoe Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) en  Regé-Jean Page (The Duke Of Hastings) aan het walsen zijn. Dit keer zónder kostuum en make-up.

Fan van Regé-Jean Page? Lees hier de leukste feitjes over de acteur!

Scènes

Ondanks de hete seks- en lastige dansscènes, vertelde acteur Regé-Jean dat hij hier nog het minste moeite mee heeft gehad. In een interview met Netflix vertelde hij dat de emotionele scènes voor hem het zwaarste waren. ‘Het zijn niet altijd de extreme dingen die het moeilijkste zijn. Ik denk dat iedereen tijdens die scènes wel veel gevoelens heeft, maar die kun je makkelijker onder controle houden‘, legt hij uit.

Quiz hier op welk Bridgerton-personage jij het meest lijkt!

Bron: NSMBL | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen