Raise your hands als YOU je favoriete serie is! YOU is de perfecte combinatie tussen een love story en thriller. Omdat we allemaal nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen, zette CG! een aantal vergelijkbare films voor je op een rijtje die je in de tussentijd kunt kijken

1. The Roommate

In The Roommate gaat Sara eindelijk naar de universiteit. Daar krijgt ze een kamer die ze samen met roommate Rebecca (gespeeld door Leighton Meester die nu zwanger is) moet delen. De twee worden dikke vriendinnen, maar dit loopt al snel uit de hand. Wanneer Rebecca een beetje geobsedeerd wordt met haar roommate, komt Sara erachter dat er meer aan de hand is.

2. The Boy Next Door

In The Boy Next Door speelt niemand minder dan Jlo! In de film valt Claire voor de verleiding van haar jongere buurjongen Noah. Wanneer Claire laat weten dat ze niet verder met hem wilt, raakt Noah geobsedeerd. Daarnaast komt Noah ook nog eens in de klas aan wie Claire les geeft. De trucjes van Noah gaan van kwaad tot erger, waardoor zelfs het gezin en het werk van Claire in gevaar komt.

Ben je meer een chickflick type? Check dan deze filmlijst!

3. The Perfect Guy

Wanneer de relatie tussen Dave en Leah stukloopt, ontmoet Leah Carter. Hij is de perfect guy, kan goed overweg met haar familie en vrienden en geeft haar cadeautjes. Maar er lijkt iets met Carter aan de hand te zijn als hij niet krijgt wat hij wilt. Nadat Leah de agressieve kant van Carter te zien krijgt, besluit ze het uit te maken. Maar hier neemt Carter geen genoegen mee en doet er alles aan om Leah voor zich terug te winnen, op welke manier dan ook.

4. You Get Me

You Get Me (starring Bella Thorne) gaat over Tyler die na een break-up Holly ontmoet. De twee besluiten na een leuke avond weer terug naar hun normale leven te gaan, en Tyler krijgt weer een relatie met zijn ex. Zijn leven lijkt weer op orde, totdat Holly besluit naar dezelfde school als Tyler en zijn vriendin Alison te gaan. Holly wordt steeds jaloerser en wilt dat Alison achter de waarheid komt, maar Tyler doet er alles aan om die te verbergen.

5. Secret Obsession

Jennifer krijgt een heftig auto ongeluk waarna ze alles is vergeten over haar leven. In het ziekenhuis zit haar man al op haar te wachten en neemt haar mee naar hun huis. Wanneer er langzaam herinneringen van Jennifer beginnen terug te komen, komt ze erachter dat de man die haar mee heeft genomen helemaal niet de man is waar ze mee is getrouwd.

6. Obsessed

Lisa en Derek komen elkaar tegen op kantoor, waar ze af en toe met elkaar flirten. Maar omdat Derek een vrouw heeft (gespeeld door queen B) wilt hij het zo snel mogelijk afkappen. Lisa gaat echter steeds verder en verder en raakt obsessed. Derek wordt steeds meer meegesleurd in haar spel en dreigt zijn gezin te verliezen.

Movie marathon houden? Check dan hier alle Pixar films!

7. The Gift

Vanaf het moment dat Simon zijn oude schoolvriend Gordon tegenkomt, krijgen hij en zijn vrouw Robyn constant cadeautjes opgestuurd en komt Gordon vaak langs. Aan het begin lijkt dit alleen maar vriendelijk bedoeld, totdat Gordon wel heel vaak langs komt en opeens zomaar in hun huis staat…

8. The Invitation

Deze film is voor de echte dear devils en moet je dus ook niet kijken als je niet zo van horror films houdt. Na twee jaar geen contact te hebben gehad, besluit David (gespeeld door Nederlandse acteur Michiel Huisman) en zijn vrouw Eden hun oude vrienden weer eens uit te nodigen. De sfeer wordt steeds grimmiger totdat er echt heftige dingen gebeuren.

LEES OOK:

Beeld: The Roommate & The Perfect Guy

Bron: NSMBL