cole sprouse

Betekent dit dat Lili Reinhart en Cole Sprouse écht uit elkaar zijn?!

Skeet Ulrich, die FP Jones speelde in de Netflix serie Riverdale, heeft al eerder nog onbekende informatie gelekt, maar deze keer lijkt het erop dat hij de grens heeft overschreden. De acteur ging live op Instagram en bevestigde schijnbaar dat Lili Reinhart en Cole Sprouse écht uit elkaar zijn.

‘Ze waren een heel schattig stel’

Tijdens de Instagram Live van Skeet zat hij in een zwembad samen met zijn vriendin Megan Blake Irwin. De twee waren vragen aan het beantwoorden van fans, toen één fan vroeg: ‘Vind je Cole Sprouse en Lili Reinhart een schattig stel?’

Ik denk dat ze een heel schattig stel waren’, antwoordde Skeet. Waar zijn vriendin nog aan toevoegde: ‘Ze waren een heel schattig stel. Het zijn allebei mooie mensen’, terwijl ze het woord “waren” erg benadrukte.

Hieronder kun je het zelf beluisteren:

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Riverdale seizoen 5

Lili & Cole

Er is de afgelopen weken veel gespeculeerd of Lili en Cole nog een relatie hebben. In april werd Cole Sprouse “gedwongen” geruchten te ontkennen dat hij Lili bedroog met model Kaia Gerber. Lili sprak ook over de situatie, hoewel ze later haar verklaringen weer verwijderde.

Later werd gemeld dat de twee nog wél samen zouden zijn, maar niet samen in quarantaine zitten. Op dit moment hebben we al een tijdje niets meer van het stel gehoord en hoewel ze deze meest recente geruchten niet hebben bevestigd, lijkt de reactie van Skeet wel een connectie te hebben met wat er allemaal is gebeurd.

Wat denk jij? Is het stel nog bij elkaar?

LEES OOK:

Beeld: ANP – Hector Retamal

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen