Sims 5

Bevestigt deze Sims 5 leak dat de game er écht aan zit te komen?!

Wie is er niet opgegroeid met het spelen van The Sims? Nog steeds zijn wij groot fan van de game en op dit moment zitten we alweer in het vierde deel van de franchise. De grote vraag is alleen ‘gaat er ooit nog een volgende versie komen? En wanneer?’

Eerder lieten we al weten dat er voorspeld werd dat The Sims 5 multiplayer zou worden. Nu schijnt een andere leak te confirmen dat de nieuwe versie van de franchise ook écht on it’s way is!

Playstation 5

In het nieuwe Playstation magazine kun je alle games vinden die samen met de nieuwe gameconsole uitkomen. Wat blijkt, het magazine lijkt te bevestigen dat The Sims 5 daadwerkelijk “bestaat”.

In de lijst zie je 38 games waarvan confirmed is dat ze uit gaan komen voor de console, waaronder Assassin’s Creed Valhalla, Rainbow Six Quarantine én dus ook The Sims 5. Hieronder kun je de volledige lijst bekijken:

Releasedatum

Wat The Sims 5 precies gaat inhouden is nog een groot mysterie, maar er is dus wel een hele grote kans dat de nieuwe game eraan zit te komen! Of het ook écht multiplayer gaat worden is nog steeds een vraag, aangezien in de beschrijving bij de game ‘could’ staat.

Keep in mind dat dit een leak is, en dat we geduldig af moeten wachten tot EA ook daadwerkelijk zelf het nieuwe spel aankondigt.

Heb je ook al de nieuwe expansion pack van The Sims 4: Eco Lifestyle gezien?

LEES OOK:

Beeld: Youtube – SimmerJonny

Bron: Ladbible

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen