Taylor Swift

OMG, is dit het bewijs dat Taylor Swift met een nieuw album komt?

Yo Taylor, je kan wel zo lekker cryptisch lopen doen op Instagram, maar we’re on to you homegirl… Sinds gisteren slingert Taylor Swift de een na de andere mysterieuze post online, en if you ask us schreeuwen die maar één ding: TS7 IS COMING. En snel ook. Denken we. Here’s why.

Taylor Swift 7: here’s what we know

Gisteren slingerde Taylor de eerste clue online. Een knappe foto van (palm)bomen bij een turquoise starry sky, met een caption die zeker interessant te noemen is: zeven palmbomen. Niet één, niet twee, nee; zeven. En toevallig staan er ook zeven palmbomen op de foto. En nog toevalliger heeft Tay op dit moment zes albums uit. Aka, TS7 BISH.

Taylor Swift

En nu zouden Swifties geen Swifties zijn, als ze deze clue niet tot op het bot ontleedden en met de wildste theorieën kwamen. Sommigen telden de sterren – 60 of 61, afhankelijk van wie je ‘t vraagt en hoe goed je bent in tellen – wat dan weer zou staan voor het aantal dagen hoe lang het nog duurt voordat de eerste single uitkomt. Anderen zien de bomen als een symbool voor een rebirth of een soort herrijzing uit de dood. Wat ook weer pretty freaking logisch klinkt, aangezien de oude Taylor dood is, zoals ze zelf zegt in Look What You Made Me Do.

Hieronder een paar theorieën uitgelicht.

Taylor Swift’s nieuwe single

Taylor Swift

https://twitter.com/swifturn/status/1099753726124920832

Taylor Swift’s palm trees

https://twitter.com/hogsmeadetswift/status/1099773646229463042

Een nieuw genre?

Taylor Swift

Wij weten het zeker: TS7 is coming. En we are here for it.

Enne, zodra haar nieuwe single er is, zie je ‘m natuurlijk voorbij komen in de New Music Update! Kun je echt niet zo lang wachten? Laat je enthousiasme dan los in Taylor Swifts app The Swift Life.

UPDATE – 27 februari

Inmiddels heeft Tay alweer twee nieuwe foto’s op haar Instagram gezet en hierdoor blijft de mystery maar groeien!

In de eerste foto zit Taylor namelijk op de ZESDE trede en in de tweede foto zien we dat ze door een hek met VIJF gaten kijkt. Wacht… are we counting down?!

We kunnen deze spanning niet aan!

Taylor Swift

Taylor Swift

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen