Beyoncé en haar dochter shinen samen in haar nieuwste videoclip!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Queen B spreekt de stem in van de volwassen Lion Queen Nala. Voor de film heeft Beyonce een nieuwe single ingezongen én clip opgenomen met een wel heel bijzonder iemand.

Spirit

In het nieuwe liedje spirit shinen moeder (Beyoncé) en dochter (Blue Ivy) namelijk samen in de videoclip! En alsof dat nog niet genoeg is, zien we ook de prachtige beelden van live-action film. Dat moeder en dochter samen spelen in de clip is al enorm cute, maar het cuteness level wordt nog even omhoog gegooid door hun twinning outfit en kapsel! In de videoclip is de inmiddels niet zo meer zo kleine Blue Ivy net zo elegant als haar stunning mum!

Lion king

Het verhaal van The Lion King kennen we natuurlijk allemaal, if not, we are sorry for you dat je deze awsome film nog nooit gezien hebt. Als je al fan was van the orignial kun je nu ook helemaal los gaan nu de remake met real-ish dieren in de bios te zien is. We hebben er lang op moeten wachten, maar ons geduld is beloond, en kunnen we finally na Aladdin en Dumbo ook genieten van De Leeuwenkoning!

Moet je nog even wachten voordat je door je lover of BFF wordt meegenomen naar de film? Dan kun je hieronder alvast genieten van Beyoncé haar nieuwe track. Toch niet zo’n fan van deze Disney song? Quiz dan welk Disney liedje jouw lifesong is!

LEES OOK

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen