beyonce

Beyoncé is Queen of Christmas met haar eigen kerstcollectie

Beyoncé was al de queen van alle zangers en zangeressen, maar dit jaar stoot de Queen B, Mariah Carey van de troon. Beyoncé heeft deze week namelijk haar kerstcollectie gelanceerd. Perfecte timing, want nu kunnen we ons verlanglijstje voor Sinterklaas en kerst aanvullen met deze amazing items!

Holidayoncé

Beyoncé heeft met haar feestelijke kerstcollectie flink uitgepakt. Fan of niet, deze merch wil iedereen onder de kerstboom vinden. De collectie bestaat uit verschillende sweaters en hoodies. Zo heb je een trui met de tekst Holidayoncé en verschillende de foto’s van Beyoncé in kerststijl. Ook zit er een I’m Sleep sleepmask in de collectie.

Bey heeft zélfs gedacht aan wrapping paper voor de kerstcollectie! Best idea ever! Ook zijn er Beyoncé kerstballen, pins, een deken, tassen en mokken voor je warme chocolademelk of je eigen homemade Starbucks.

Beyonce truiBeyonce mok

Beyoné’s webshop

De kerstcollectie is nu te koop op de webshop van Beyoncé. But hurry, want je zal vast niet de enige zijn die deze collectie op zijn wishlist heeft staan! Tip: bestel meteen een trui extra, zodat jij en je BFF matchende Beyoncé kersttruien hebben! Wil je je BFF toch een ander cadeau geven? Geef haar dan een superleuk spel dat jullie samen op kerstavond kunnen spelen.

LEES OOK:

Beeld: Shop Beyoncé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen