justin bieber

Bij 20 miljoen likes komt Justin Bieber met een nieuw album uit!

Alle Bieber fans staan op hun kop, aangezien Justin Bieber in zijn nieuwe Instagram post heeft aangekondigd dat hij bij 20 miljoen likes nog vóór Kerst met een nieuw album uitkomt!

Nieuw album

In de knalroze foto staat ‘Als dit 20 miljoen likes krijgt, brengt Justin Bieber een album uit vóór Kerstmis’.

Eronder schrijft ze zanger: ‘Deel het , like het, plaats het in je Stories, ik moet zien hoe graag jullie het willen 😉 Ik hou van jullie en heb er zin in! Ik ben bijna klaar, maar met jullie steun zal het alleen maar sneller gaan.’

Justin is dus al momenteel bezig met het opnemen van zijn nieuwe album! Je snapt natuurlijk dat wij ook gelijk zijn post in onze eigen Story hebben geplaatst (@cosmogirl_nl).

Momenteel staat de teller op zo’n 5,5 miljoen likes. Hoe snel zal hij de 20 miljoen gaan halen? (en denk jij dat het hem überhaupt gaat lukken?).

R&Bieber

Het lijkt erop dat het nieuwe album R&Bieber zal gaan heten, of dit kan ook wijzen op het feit dat het nieuwe album volzit met R&B hits.

De laatste keer dat Justin Bieber met een album uitkwam, was alweer in 2015 met Purpose. Hierop stonden hits als What Do You Mean, Love Yourself en Sorry.

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe album dropt! Zullen er veel liedjes over zijn wifey Hailey gaan? Of zal er ook nog een song over zijn ex Selena Gomez gaan…?

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen