billie eilish

Billie Eilish doet voor de derde keer hét interview met Vanity Fair

Billie Eilish… wie kent haar niet? De 17-jarige zangeres is de afgelopen paar jaren enorm gegroeid en is nu ook véél bekender dan dat ze drie jaar geleden was, tijdens haar allereerste interview met Vanity Fair. Dit interview is precies een jaar later op dezelfde dag opnieuw opgenomen en toen konden we al zien hoeveel Billie in één jaar was gegroeid. Het leek toen bijna alsof Billie het toppunt van haar carrière had bereikt. Well, we were wrong. Nu, twee jaar later, is het interview weer opgenomen en zien we hoe de wereldberoemde Billie nu op de vragen (en de oude Billie) reageert.

Billie from the past

‘I was definitely not as confident last year as I was before that,’ zegt de groenharige Billie in de video. In het interview worden er beelden van drie Billie’s naast elkaar gezet: die van 2017, 2018 en 2019. Elk jaar worden dezelfde vragen aan haar gesteld. Het jaar daarop beantwoordt ze die vragen opnieuw en krijgt ze te zien wat ze in het interview van het jaar daarvoor heeft gezegd. Interesting!

Wist je ook dat Billie Eilish een kledinglijn heeft voor kids?

Groeien

Leuk om te zien is hoe Billie de afgelopen jaren van een onbekende meid naar één van de grootste artiesten ter wereld is gegroeid. Daarnaast zegt ze ook happier te zijn in het leven. ‘I like this life that I have’, zegt ze in de video. En dat is maar goed ook! Bovendien heeft ze nu zelfs het nummer van Drake in haar telefoon staan (whut?!). ‘He’s so nice!’  Na het zien van de video zijn we een nóg grote Billie fan geworden.

Lees ook: klimaatbewuste fans krijgen gratis toegang bij Billie Eilish

Bekijk de video hier.

LEES OOK:

Beeld: Vanity Fair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen