billie eilish

Billie Eilish maakt de titelsong van de nieuwe James Bond film!

Onze boss babe Billie Eilish gaat de titelsong van de gloednieuwe James Bond film maken! Met haar 18 jaar is ze hiermee de jongste artiest ooit die een Bond-theme opneemt.

No Time To Die

De nieuwe film No Time To Die wordt alweer de 25ste Bond-film en gaat in april in première. In de film moet de Britse spion (Daniel Craig) de CIA helpen om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Billie is de jongste artiest ooit die een Bond-theme mag recorden. Samen met haar broer Finneas schreef ze het nummer. Eerder schreven onder andere ook Adele en Sam Smith nummers voor de filmreeks, waarvoor ze zelfs een Oscar wonnen!

Dit komt er allemaal nog meer in 2020 in de bioscoop.

Beyoncé

Eerder dachten veel fans nog dat Beyoncé de nieuwe titelsong zou gaan maken. Ze zou het nieuws hebben bevestigd toen ze tijdens de uitreiking van de Golden Globes nipte aan een martini, aka het favoriete drankje van 007. Die roddels kunnen we nu in ieder geval de wereld uit helpen!

Nog meer Billie Eilish

But wait, there’s more! Nadat H&M al een volledige Billie Eilish merch-collectie lanceerde, komt ook Primark nu met een Billie items! Dat wordt rennen naar de winkel dus!

LEES OOK:

Bron: AD

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen