taylor swift

Ook Taylor Swift en Jennifer Lopez treden op tijdens grote coronaspecial van MTV

Op 19 april staat MTV stil bij alle gevolgen van het coronavirus en besteedt extra aandacht aan artsen, verpleegkundigen en gezinnen over de hele wereld door middel van een grote coronaspecial. Tijdens de uitzending wordt ook opgetreden door verschillende artiesten, waaronder Billie Eilish en Taylor Swift!

One World: Together At Home

De coronaspecial van MTV is een initiatief van Lady Gaga in samenwerking met Global Citizen. Op zondag 19 april zal de twee uur durende show worden uitgezonden en wordt gepresenteerd door Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert, die je waarschijnlijk wel kent van verschillende Amerikaanse talkshows. Tijdens de show wordt er door zorgpersoneel persoonlijke verhalen gedeeld, om zo stil te staan bij de impact van het coronavirus.

Karakters uit Sesamstraat zullen bovendien tijdens de show mensen wereldwijd proberen te inspireren om hun steentje bij te dragen ter ondersteuning van de strijd tegen het coronavirus.

Artiesten

Tijdens het thuisconcert One world: Together At Home treden er ook verschillende internationale artiesten op waaronder Billie Eilish, Lizzo, Paul McCartney, John Legend, Stevie Wonder, Elton John, Billie Joe Armstrong, Chris Martin, Eddie Vedder, Alanis Morissette en Andrea Bocelli. Inmiddels zijn ook Taylor Swift, Jennifer Lopez, Alicia Keys, Sam Smith, Usher, Pharell Williams aan de line-up toegevoegd. Zelfs Oprah Winfrey, Ellen Degeneres en Matthew McConaughey zullen een bijdrage leveren aan de show!

De show is live in de nacht van zaterdag op zondag 19 april om 02:00 uur. Geen zin om tot zo laat wakker te blijven? No worries, de show wordt die zondag om 19:15 uur herhaald.

LEES OOK:

Beeld: ANP

Bron: NU.nl, RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen