Billie Eilish vraagt copycats om te stoppen

We zijn allemaal jaloers op de coole looks van Billie Eilish en er zijn dan ook genoeg fans die haar looks zelf namaken. Maar nu zijn er zelfs mensen die zich echt proberen voor te doen als de zangeres zelf. En daar is Billie niet blij mee. Deze stunts zouden haar imago kunnen schaden en zouden gevaarlijk en oneerlijk zijn voor anderen. Daarom heeft de ‘Bad Guy‘-zangeres op Instagram anderen gevraagd om hiermee te stoppen.

Billie Eilish look-a-like

We zien wel vaker dat er mensen zijn die zich voordoen/verkleden als een bekend persoon. Op YouTube vind je dan ook veel video’s van meiden die een Billie make-over maken. Maar nu gaat het zelfs zo ver dat mensen zich ook in het openbaar voordoen als Billie Eilish. Andere fans denken dan dat het de echte Billie is en worden helemaal crazy. All fun en games, tot het een keer fout gaat. Billie heeft het nu helemaal gehad en vroeg via haar Instagram aan mensen om te stoppen om zich voor te doen als haar. Het zou namelijk ook slecht voor haar eigen imago zijn.

Please stop

Op haar Instagram Story postte Billie een reeks aan screenshots en foto’s van deze verschillende situaties. In de eerste story deelde ze een foto van een fan account (@iloveyou.bils ), hierbij schreef ze ‘Please stop this sh*t. Het is not safe voor jezelf en het is gemeen tegenover de mensen die niet beter weten. You make me look bad.’

billie eilish

In de volgende Stories postte ze screenshots van een aantal YouTube video’s van de mensen die zich ook voordeden als haarzelf. Eén van de video’s heet: ‘I met Billie Eilish at the mall (she was so rude)’. Doordat mensen denken dat dat echt Billie is, geeft dit haar inderdaad een slechte naam.

Billie Eilish billie eilish

Lees ook: Weekly New Music Update

Maar Billie zou Billie niet zijn als ze niet even back fired naar een van de copycats. In haar laatste story schrijft ze: ‘Also, so disrespectful that you’d go out pretending to be me wearing this😂😂.’ waarbij ze verwijst naar de gekke hoge sokken.

Billie Eilish

LEES OOK:

Beeld: Instagram @billieeilish / Bron: Fashionista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen