netflix

Binnenkort kunnen we het nieuwe seizoen van deze series kijken op Netflix

Netflix heeft ons allemaal warm gemaakt met hun nieuwste mysterieuze post op Instagram, waarmee ze vertellen dat er binnenkort een hele hoop nieuwe afleveringen van heel veel series aan zitten te komen! Maar hoelang is ‘binnenkort’?

Binnenkort op Netflix

We werden meteen enorm excited nadat we de post van Netflix hadden gezien, waarom? Groot bovenin staat ‘binnenkort’ met daaronder een heleboel van onze favo series en hun nieuwe seizoenen, waaronder Sex Education s3, You s3, The Witcher s2 en kennelijk komt er nog veel meer!

Dit zal beteken dat we waarschijnlijk niet lang meer hoeven te wachten totdat één van deze nieuwe seizoenen online komt. Netflix schrijft bij de post ‘oke, oke, binnenkort is een breed begrip, maar van welke titel word jij het meest enthousiast?’

Tja, want wat betekent ‘binnenkort’? Zijn dat dagen, weken, maanden? Nobody knows, alleen de streamingdienst zelf. Dus zal het voor ons toch even afwachten zijn…

TATB 3

En wie goed heeft gespeurd, heeft gezien dat er ook een film tussen staat, namelijk To All The Boys 3! De tweede film van To All The Boys staat nog maar nét op Netflix en was ongeveer een jaar na het eerste deel gereleased. Zou het kunnen dat het niet meer zo lang gaat duren voor het derde deel online komt? Always and forever, Lara Jean is namelijk meteen na de tweede film geschoten.

Alvast het boek lezen? Hier kun je ‘m scoren! 

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: AndC.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen