Het vierde seizoen van La Casa de Papel komt eraan én de serie krijgt een eigen special!

Dat er nog een vierde seizoen van de populaire Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel aan zat te komen, was voor ons al geen geheim meer. Maar nu blijkt er nóg meer goed nieuws te zijn! Naast dat de serie een gloednieuw seizoen zal krijgen, komt er ook nog eens rond dezelfde tijd een special uit! Wanna know more? Read on…

Vierde seizoen

We kunnen niet genoeg krijgen van de Spaanse serie La Casa de Papel en de makers zijn er ook nog lang niet klaar mee. Netflix heeft al bekend gemaakt dat we op 3 april 2020 weer met onze bakken vol snacks op de bank kunnen ploffen voor een nieuw seizoen van La Casa. Waar het verhaal precies over gaat is nog niet bekend, al kregen we wel de hint dat het voor de kijker moeilijk gaat worden om te kijken. Wat ze hiermee bedoelen? We don’t know, maar het klinkt in ieder geval erg spannend.

Lees ook: Deze Spaanse serie wordt je nieuwe favoriet

La Casa de Papel special

Alsof een volledig nieuw seizoen nog niet genoeg is om ons te vermaken, komt de Spaanse hitserie ook nog eens met een special uit! Er is nog niet super veel over bekend, maar de special zou een soort documentaire gaan worden over hoe de serie is ontstaan. Hoe is deze serie zo’n hit geworden en waarom horen we regelmatig het strijdlied ‘Bella Ciao‘? Deze docu/special zal ook op 3 april te zien zijn, dus we hebben in ieder geval genoeg om te bingen.

Nog meer binge-materiaal nodig? Check hier dan de Netflix agenda voor februari! 

LEES OOK:

Beeld: Netflix La Casa de Papel / Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen