deanlewis martingarrix

Brengen Martin Garrix en Dean Lewis samen een nummer uit?!

Hold up! Dean Lewis is weer back in town en staat vanavond in De Effenaar in Eindhoven! Daarnaast zagen we op Instagram DJ Martin Garrix in een ziekenhuisbed vanwege een gebroken been, maar de twee zijn nu gister samen gespot op een boot in Amsterdam!

Dean Lewis ft. Martin Garrix

Fans waren we al van de twee muzikanten, dus een samenwerking zien wij zeker wel zitten! Een paar weken geleden spraken wij met Dean Lewis, en kwamen we er zo onder andere achter dat zijn fave film American Pie is (interesting…).

Anyway, de twee deelden op Instagram meerdere foto’s samen en Martin Garrix plaatste ook een filmpje op zijn Story en schreef: ‘On our way to the studio for day 2’. Dat betekent toch echt een samenwerking van de twee zou je zeggen! Met de chille sounds van Martin Garrix wordt het waarschijnlijk geen sad break-up song die we gewend zijn van de Australische singer/songwriter.

Onder deze foto schreef Dean Lewis: ‘Writing songs on rooftops’. Het ziet er dus nu echt dik naar uit dat de twee legends samen een nummer uit gaan brengen. Wij zijn nu al super excited voor de samenwerking! What about you? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

We houden jullie in ieder geval op de hoogte als er nieuwe update zijn rondom dit duo!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @martingarrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen