shawn mendes

Camila Cabello had twijfels over haar collab met Shawn Mendes

Let that sink in. Wie heeft er nou twijfels over een samenwerking met Shawn Mendes a.k.a the hottest man alive?! Nou, Camila Cabello dus. Wij zijn haar heel dankbaar dat ze het uiteindelijk tóch heeft gedaan… Because we love it when Shawn calls us señorita… zucht.

Camila Cabello had slapeloze nachten over de colab

Tijdens de behind-the-scenes video die Camila samen maakte met Vogue voor de VMAs deelde ze wat interessante dingen. Hoewel de meeste artiesten staan te springen om een samenwerking met Shawn, gaf Camila toe dat ze slapeloze nachten had over hun hitsingle Señorita. Ze liet weten niet zeker te zijn over de collab tussen haar en hottie Shawn.

Het was Shawn’s idee

“Het was afgelopen zomer toen hij mij een berichtje stuurde met het idee voor een song. He was like: do you want to do this with me?” vertelde Camila. “I thought it was super cool, maar ik had letterlijk slapeloze nachten. I was like oh my god, ga ik dit doen of ga ik dit niet doen? Wil ik dit of wil ik dit niet?”

Camila zei dat ze uiteindelijk heeft besloten om er voor te gaan toen zij en Shawn samen bezig waren in de studio en it totally did work out. “We gingen de studio in, figured it out en anderhalve week later filmden we de video.”

In love

Na alle uitgelekte (zoenende) foto’s en video’s is het wel overduidelijk dat de twee helemaal in love zijn. Tijdens het optreden bij de VMAs vlogen de vonken er vanaf, and we. just. can’t. get. enough. Ook al zijn we stiekem wel een beetje jaloers op Camila Cabello en willen we Shawn Mendes voor onszelf houden. 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Shawnmendes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen