Camila Cabello

Camila Cabello heeft haar Prince Charming gevonden

We worden overspoelt met live-action films van de oude vertrouwde tekenfilms: Aladdin, Mulan en nu ook Cinderella! Er was al een live-action film van Assepoester, maar nu komt Sony met een nieuwe. Voorheen was er nog niet zo heel veel bekend over de film en wie de rol van Cinderella en Prince Charming zouden krijgen. Maar de rollen zijn inmiddels verdeeld! Camila Cabello zien we terug als Cinderella, maar wie is haar Prince Charming? Lover Shawn Mendes misschien?

Camirella

De live-action film van Cinderella wordt geregisseerd door Kay Cannon. Hij regisseerde ook de Pitch Perfect-films. Toen in april bekend werd dat de rol van Cinderella gespeeld zal worden door Camila Cabello was iedereen hyped. Het is voor de zangeres de eerste keer dat ze in een film gaat spelen en heeft meteen de hoofdrol te pakken! De ex-Fifth Harmony zangeres zal niet alleen acteren, maar we zullen haar ook horen zingen. Yeey!

Prince Charming

Cinderella heeft natuurlijk wel een Prince Charming nodig. Gisteren hebben we eindelijk antwoord gekregen op de vraag wie de rol van Prince Charming op zich neemt: Nicholas Galitzine is de gelukkige die het glazen muiltje aan mag doen bij Camila mag doen. Voor wie Nickolas niet kennen: hij is een 25-jarige acteur, zanger én musician. Je kunt hem misschien kennen van de Netflix serie Chambers.

Nu Cinderella eindelijk haar Prince Charming heeft gevonden, kunnen de opnames van start gaan. Er wordt gehoopt dat de film in februari 2021 te zien zal zijn, maar nog niks is zeker. We keep ya posted!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Camila_Cabello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen