Camila Mendes & Victor Houston

Wie is Camila Mendes’ nieuwe boyfriend Victor Houston?

Move over, Archie Andrews. Camila Mendes heeft een nieuwe man in haar leven! En ze steekt haar liefde voor hem niet onder stoelen of banken.

Victor Houston

De lucky man in kwestie? Victor Houston. Vijf dagen geleden verscheen de eerste foto van de love birds op Insta – in precies dezelfde periode dat het nieuwe issue van het Amerikaanse Nylon verscheen, waarin Camila vertelt over haar nieuwe bae.

‘Er is zeker een potentiële liefde in mijn leven,’ antwoordde ze op de vraag of ze met iemand aan het daten is. ‘Het is iemand die niet in de industrie zit. Het is grappig, ik vind het lastig om erover te praten, want ik wil niet dat hij dit leest… Als ik niet het gevoel zou hebben van, Wait, he might read this, had ik er honderduit over verteld.’ Aw! <3

Vamila feitjes

E! News weet te vertellen dat de tortels nu ongeveer twee maanden samen zijn, en al een lange history hebben samen. En omdat we natuurlijk alles willen weten over hun romance, zetten wij wat dingen over Vamila voor je op een rijtje. Spoiler: we tillen #stalkings naar een nieuw level.

Lees ook: OMG, krijgt Veronica een nieuwe liefde in de volgende aflevering van Riverdale?

Ze kennen elkaar al jaren

Volgens E! News gingen Camila en Victor naar middelbare scholen bij elkaar in de buurt, in Florida. Camila is nu 24, wat betekent dat de twee elkaar al ongeveer 6 jaar kennen.

Ze zijn twee maanden samen

De eerste hint over hun relatie kregen we begin juni via Insta, toen Camila een foto postte met Victor en hun friend Barron Roth. Victor en Barron geven Camila een kus op haar wang.

https://www.instagram.com/p/Bj0nT7Xgst4/?taken-by=camimendes

E! News – heb je ze weer – vertelt dat het stel elkaar na jaren weer zag in New York. Victor woont en werkt in de stad.

Victor ging naar Boston College

Nadat Victor in Florida zijn middelbare school afrondde, besloot hij richting het noorden te verhuizen en naar Boston College te gaan. Volgens zijn LinkedIn profiel heeft hij een dubbele major in Business en Filosofie gedaan. Hij heeft ook een half jaar aan de Universiteit van Hong Kong gestudeerd.

Victor werkt in de financiële sector

Alles behalve the #showbizzlife dus. Sinds 2016 werkt hij bij Oppenheimer & Co., een investeringsbank in NYC.

Victor is dol op reizen

Scroll even door zijn Instagram en je ziet foto’s van Shanghai, Cambodia, Zuid-Korea, Tokio, Colombia en Jamaica voorbij komen. Hij gaat ook regelmatig de bergen in om te skiën. Camila is ook al een keer met hem mee geweest op pad: de twee gingen samen naar Montauk, New York. Be still, our hearts…

UPDATE – 2019

Inmiddels is het stel door een break-up gegaan en heeft Camila een nieuw liefje gevonden! Namelijk niemand minder dan mede Riverdale personage Charles Melton. Die by the way ook net in de nieuwe clip van Ariana Grande is verschenen!

LEES OOK:

Beeld: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen