Cardi B

Cardi B open over seksuele intimidatie

We kennen Cardi B als een celeb die niet bang is om haar mond open te trekken en haar verhalen met de rest van de wereld te delen. Zo vertelde ze nu ook in het programma Untold Stories of Hip Hop over haar ervaring met seksuele intimidatie tijdens een fotoshoot.

How it happened

ET Online postte een video waarin de rapper haar verhaal doet over seksuele intimidatie. Cardi B vertelde: “Dit vergeet ik nooit meer. Ik ging naar een fotoshoot voor een magazine. De fotograaf probeerde dicht bij mij te komen en zei: ‘Wil je echt in dit magazine komen?’ Waarna hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalde.”

Reactie

Cardi reageerde boos op de fotograaf “Ik ga dit nooit meer vergeten. Ik was zo ongelooflijk kwaad. Het was te gek voor woorden”. Daarna pakte ze haar spullen en ging ze ervandoor. Na deze gebeurtenis is ze naar de eigenaar van het magazine gestapt en heeft ze verteld wat er gebeurd is. De eigenaar reageerde met “So…What?”. In de video laat Cardi B weten dat dit soort dingen vaker gebeuren. Ook zegt ze “Als dit mij nog een keer gebeurd, zal ik ze afmaken op Instagram”.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @iamcardib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen