charli d'amelio hate comments

Charli D’Amelio postte een heartbreaking TikTok over alle online haat die ze over zich heen krijgt

TikTok ster Charli D’Amelio is moe van alle haatcomments die continue worden achtergelaten onder haar TikToks. De 16-jarige maakte een video over alle comments en hoe deze haar laten voelen. En het is heartbreaking.

Haatcomments

Ze gebruikte de song ‘Teenage Pregnancy’ van Blank Banshee in haar video, die de lyrics heeft: ‘I’m just a kid’ en ‘I’m just a little mistake’. In haar TikTok deelt ze een paar screenshots van comments die ze heeft over zich heen krijgt.

Sommige reacties gaan over haar gewicht en body, terwijl andere gewoon straight up pijnlijke dingen zeggen als ‘pls go away’ en ‘you don’t deserve anything’.

Charli sluit haar video vervolgens af met het delen van een aantal foto’s waarin ze huilt, waarschijnlijk haar reactie IRL toen ze deze comments las. Eén van de foto’s is een Snapchat waarin ze huilt met de caption, ‘it hurts’.

Charli heeft inmiddels de TikTok weer verwijderd van haar pagina, maar de boodschap is loud and clear. Ze ziet alle nare comments en het heeft wel degelijk effect op haar.

Lees ook: Met deze 5 editing apps word je en TikTok pro

Twitterpost

Dit is niet de eerste keer dat Charli openlijk vertelt over de haat die ze krijgt. Afgelopen maand had ze een aantal keer op Twitter gepost dat mensen moesten stoppen met over haar lichaam praten. ‘Het is niet aan jou om te vertellen dat ik moet afvallen of aan moet komen’, schreef ze.

‘Waarom zijn we niet respectvol naar elkaar en begrijpen we dat het aardig is om anderen omhoog te helpen in plaats van mensen naar beneden halen’, vertelde ze verder. ‘Ik heb deze video’s gezien over mij, mijn vrienden en complete strangers, maar het maakt niet uit tegen wie je het doet.’

Zoals we nu kunnen zien heeft haar Tweet helaas niet geholpen. Hopelijk zullen mensen eindelijk inzien dat deze comments wel degelijk effect hebben op anderen, no matter hoe beroemd iemand is, en kunnen we dit voorgoed stoppen.

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Twitter en Instagram @charlidamelio 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen