to all the boys i've loved before still

Check de trailer van ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ It’s Ah-mazing!

De trailer voor de nieuwe Netflix film, ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ is uit! Wat betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we Lara Jean eindelijk op het scherm zullen zien. Nog zeven weken om precies te zijn. Markeer 17 augustus in je agenda voor een perfecte Netflix and chill.

 

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het is het eerste boek van een trilogie. Het verhaal gaat over Lara Jean Song die net als elke 16-jarige meid wel eens een crush ontwikkelt voor een hottie. Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

to all the boys i've loved before
To All the Boys I’ve Loved Before – Jenny Han €9,99

 

Als je nog een reden nodig hebt om enthousiast te worden, Pretty Little Liars-ster Janel Parrish speelt de oudere zus van Lara Jean, Margot. De hoofdrol wordt gespeeld door actrice Lana Condor, die je mogelijk herkent uit X-Men: Apocalypse en Patriots Day. Plus, Noah Centineo, die we allemaal kennen van The Fosters, speelt Peter Kavinsky, de man “met de mooie ogen.” Hoe schattig zien ze eruit op deze Instagram foto?!

 

https://www.instagram.com/p/BW3FM0HFwsw/?taken-by=lanacondor

 

CHECK DE TRAILER!

 

LEES OOK: TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE WORDT VERFILMD!

 

Fotografie: Instagram @toalltheboysivelovedbefore

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen