Lauv

Check hier de nieuwe videoclip van Lauv en maak kans op kaartjes voor zijn concert!

Lauv ken je vast wel van zijn hits I Like Me Better en F*ck I’m Loney ft. Anne Marie. Als dit niet het geval is, zet dan heeeel snel zijn album op Spotify aan terwijl je dit artikel leest, zodat je je kunt aansluiten bij bij zijn groupies CG!’s Ivana en Maaike! Enne, wil je aanwezig zijn bij zijn uitverkochte show aanstaande vrijdag? Keep on reading girl!

Official short film

Je hebt zijn nieuwste hit Sims misschien al wel voorbij zien komen in de New Music Friday. Mocht je (just like us) deze song niet meer uit je hoofd krijgen, dan hebben we leuk nieuws voor je: er zit nu namelijk een videoclip bij! En niet zomaar een videoclip, maar een official short film and it’s AWESOME!

Wist jij deze 7 dingen al over Lauv? 

Sims

Sims is een van de nummers die op zijn debuutalbum – ~how i’m feeling~ dat 6 maart 2020 verschijnt – komt te staan. Het verhaal achter sims is pretty amaze. Het nummer (en zijn aankomende album) gaat over het omarmen van je verschillende personality’s. Lauv liet in een Instagram-post weten moeite te hebben met het idee dat we maar ‘one thing’ kunnen zijn, terwijl we in fact meerde dingen kunnen zijn, on many different days. Daarom heeft hij 6 karakters tot leven gebracht in zijn videoclip, die allemaal bij hem horen.

  • Purple (existential Lauv)
  • Blue (hopeless romantic Lauv)
  • Green (goofy Lauv)
  • Yellow (positive Lauv)
  • Orange (f*ckboy Lauv)
  • Red (spicy Lauv)

~how i’m feeling World tour~

Lauv is op tournee en maakt donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november ook een stop in Amsterdam! Het concert is inmiddels uitverkocht, maar wil jij mee zingen met zijn songs Paris In The Rain en Easy Love? Dat kan! Wij mogen namelijk twee kaartjes weggeven voor zijn show in Paradiso aanstaande vrijdag. Het enige wat je hoeft te doen is @cosmogirl_nl te volgen, de foto hieronder te liken en je Lauv-bestie te taggen met wie jij naar zijn concert wil!


LEES OOK:

Beeld: Instagram @lauvongs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen