De trailer van de nieuwe film met Cole Sprouse is uit!

Check hier de trailer van de nieuwe film met Cole Sprouse

Woohoo! Mocht je het nog niet weten: er komt een nieuwe film uit mét Riverdale hottie Cole Sprouse in de hoofdrol. De eerste trailer van Five Feet Apart is al uit en let me tell you, wij kunnen niet wachten tot de film zelf uit is.

Waarover gaat Five Feet Apart?

De 17-jarige Stella moet in het ziekenhuis blijven door de ziekte cystic fibrose. Al snel ontmoet ze Will, nóg een jonge patiënt met dezelfde aandoening. Terwijl ze een steeds sterkere band met elkaar krijgen, mogen de twee niet te dicht bij elkaar komen door hun ziekte. Hierdoor moeten ze een manier vinden om samen te kunnen zijn, ondanks dat de ziekte hun uit elkaar houdt.

Trailer

Met de trailer krijgen we al gelijk een goed beeld van de film en zien we een stukje van de relatie tussen Stella (Hailey Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse) en wat er gebeurt als ze minder dan six feet (bijna 2 meter) van elkaar verwijderd zijn. Yup, pak de zakdoekjes er maar bij, want deze film wordt een lekkere tearjerker.

Cole kan niet alleen geweldig acteren, maar ook nog eens super goed fotograferen. Damn, is er iets wat deze man niet kan?

Five Feet Apart staat gepland op 22 maart 2019 

Niet alleen Cole Sprouse, maar ook onze favo acteur Noah Centineo speelt deze zomer in een nieuwe film2019 is gonna be a good year! 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen