Chilling Adventures of Sabrina Kiernan Shipka

Chilling Adventures of Sabrina

Net als Riverdale is deze serie een spin-off van de verhalen uit de Archie Comics en nog voordat de serie überhaupt op Netflix verscheen, stonden er al twee seizoenen op de planning. Al enig idee over welke serie we het hebben? That’s right: Chilling Adventures of Sabrina! Vandaag is bekendgemaakt dat Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 op 5 april op Netflix verschijnt.

Seizoen 1

In seizoen 1 van Chilling Adventures of Sabrina is te zien hoe de mensenheks Sabrina haar weg moet vinden in twee verschillende werelden. Ze zal moeten kiezen tussen de het Pad van de Nacht of het Pad van het Licht. Eerder verscheen dit verhaal al in de vorm van Sabrina The Teenage Witch.

Seizoen 2

Eerder schreven wij al een artikel op CG! waarin stond dat er óók nog eens een Deel 3 én Deel 4 zullen verschijnen van de serie. Voorlopig zullen we het – tot 5 april – met de teaser van seizoen 2 moeten doen.

Seizoen 2 zal bestaan uit 9 afleveringen.

 

Kiernan Shipka

Sabrina wordt gespeeld door de Amerikaanse Kiernan Shipka en met haar 19 jaar heeft ze al veel verschillende rollen gespeeld, zoals de rol van Sally Dapper in Mad Man en de besmette Jodie in de film Carriers. Wij zijn trots dat deze upcoming superstar al eens bij ons op de CosmoGirl! cover heeft mogen staan! You go girl!

 

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen