Coachella recap - CosmoGIRL

Coachella recap

Voor iedereen die net als wij niet bij Coachella was (en dat volgend weekend waarschijnlijk ook niet is): we feel you. Daarom hebben we alvast een kleine recap gemaakt van het eerste weekend. Inclusief outfit-inspiratie voor dit festivalseizoen.

#Beychella

First of all: Beyoncé. Daar moeten we het even over hebben. Na haar optreden was ze meteen trending met #Beychella en wij snappen wel waarom. She slayed! Als eerste donkere vrouw die als hoofdact optreedt op het festival, maakte ze een huge statement. Zo liet ze zich bij haar nummer Crazy in Love laten begeleiden door een geheel ‘zwart’ orkest, zong ze het Black National Anthem én gebruikte ze citaten uit de wereldberoemde speech Who Taught You to Hate Yourself van Malcolm X. En alsof dat nog niet genoeg was, verraste ze all of us met een minireunie van Destiny’s Child!

 

The Weeknd & Bella & Selena

Second: Bella Hadid en The Weeknd zouden het wel heel gezellig hebben gehad samen. Volgens US Weekly zijn de exen door heel wat festivalbezoekers zoenend gespot. En over The Weeknd gesproken…die brak toen hij tijdens zijn optreden op het festival over zijn andere ex, Selena Gomez, zong.

H&M X …

Third: Gigi Hadid maakte de nieuwe samenwerking van H&M met een designer bekend. Lees hier met wie de Zweedse modeketen dit jaar gaat samenwerken! (En word net zo excited als wij…)

Outfits

En last but not least: de outfits! Het is natuurlijk een festival van zien gezien worden, dus het aantal jaloersmakende looks is ontelbaar, maar we hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

VS-babes

View this post on Instagram

With my stars ⭐️ @jeromeduran

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Anna Nooshin & Lizzy van der Ligt

Queen of Jetlags

https://www.instagram.com/p/Bhi27UWFWM0/?hl=nl&taken-by=queenofjetlags

Maan & Claartje Rose

https://www.instagram.com/p/BhjfDLcF28I/?hl=nl&taken-by=maan.de.st

Dove Cameron & Thomas Doherty

https://www.instagram.com/p/Bhm2kxXAxJL/?hl=nl&taken-by=dovecameron

Negin Mirsalehi

Shay Mitchell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen