cole sprouse

Cole Sprouse en Lili Reinhart zijn ondanks vreemdgaan-roddels kennelijk nog steeds samen

De Sprousehart fans waren waarschijnlijk de afgelopen dagen in paniek, nadat er roddels rondgingen over dat Cole Sprouse zou zijn vreemdgegaan met model Kaia Gerber. Maar maak je geen zorgen, wij hebben goed nieuws voor je! Ondanks alle beweringen dat Cole Lili Reinhart zou hebben bedrogen met Kaia, is alles kennelijk nog oké tussen de twee.

Nog steeds samen

Volgens E! News zijn ‘Lili en Cole zijn nog steeds samen’. We hebben de twee al een tijdje niet meer samen gezien omdat ze blijkbaar niet met elkaar in quarantaine zitten, maar gelukkig beweert een bron van E! News dat ze ‘niet uit elkaar zijn’.

‘Hun relatie kent veel ups en downs, maar ze praten elke dag en geven heel veel om elkaar’, zei de bron. ‘Lili en Cole hebben geprobeerd meer low-key te zijn.’

Vreemdgaan

Dit komt allemaal omdat Cole werd beschuldigd van vreemdgaan met Kaia Gerber en dat de twee aan het chillen zouden zijn achter Lili’s rug om. Blijkbaar plaatste Kaia onlangs enkele foto’s in Cole’s huis, waarbij Lili de omgeving herkende en erg overstuur raakte.

Volgens de bron zijn Kaia en Cole gewoon vrienden, maar ‘zijn ze nooit romantisch geweest.’ De foto’s die ze plaatste, waren oude foto’s van toen ze bij Cole thuis waren.

Lees ook: Het vierde seizoen van Riverdale krijgt een stuk minder afleveringen

‘Stop being 🤡’

Cole sprak over de roddels in zijn Instagram-story. Hij noemde ze “baseless” en vroeg mensen om ‘niet langer (clowns) te zijn.’

cole sprouse

Lili heeft nog niks gezegd over de roddels en zal dat waarschijnlijk ook nooit gaan doen. Het stel staat bekend om hun privacy en het feit dat Cole Sprouse wél reageerde, is al verrassend genoeg.

LEES OOK:

Beeld: ANP – Jordan Strauss

Bron: Seventeen en E! News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen