Cole Sprouse is gespot terwijl hij op date was met dít meisje

Er gingen al heel lang rumours rond dat Riverdale-acteurs Cole Sprouse en Lili Reinhart uit elkaar zouden zijn. In een Insta-live bevestigde oud Riverdale-acteur Skeet Ulrich (FP Jones) dit gerucht en lijkt #Sprousehart niet meer te bestaan. Er gingen vlak daarna geruchten dat Cole zou zijn vreemdgegaan met model Kaia Gerber, maar nu is hij gespot tijdens een etentje met een ander meisje en we kennen haar maar al te goed…

Mini Riverdale reünie

Cole Sprouse is gespot tijdens een etentje met co-star Madeleine Petsch toen ze aan het dineren waren met een paar vrienden bij restaurant West Hollywood dit weekend. Het duo werd gezelschap gehouden door de zusjes Rainey en Margaret Qually toen de paparazzi hier wat foto’s van maakte. De groep was casually dressed en leek a great time te hebben. Zou dit iets betekenen of is het gewoon een mini Riverdale reünie…?

Cole Sprouse

Dit is overigens niet de eerste keer dat Cole, Madelaine en Margaret samen kwamen. In de afgelopen weken hebben ze samen geprotesteerd voor Black Lives Matter in Los Angles, waar Cole werd gearresteerd.

LEES OOK:

Beeld: ANP
Bron: MTV

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen