Lili Reinhart & Cole Sprouse

Cole Sprouse vertelt over zijn status met Lili Reinhart

Als er twee love birds goed zijn in mysterieus doen, zijn het Cole Sprouse en Lili Reinhart wel. Al maandenlang worden ze flirtend, knuffelend en handje vasthoudend vastgelegd, maar duidelijkheid geven over hun relationship status, ho maar. What’s the deal, guys?

Only one way to find out, moet People gedacht hebben. Daarom besloten ze het tijdens een interview met Cole gewoon te vragen. Zijn antwoord? ‘No comment.’ En toen kwam daar eindelijk de uitleg waar we op zaten te wachten. Sort of. Kind of. 

‘Of je de geruchten nu wegwuift of ze aanmoedigt, je geeft mensen hoe dan ook meer macht over je privéleven. Sommige dingen wil ik voor mezelf houden,’ legt Cole uit. Daarom kiest hij ervoor om geen uitleg of updates over zijn liefdesleven te geven.

‘Hoe meer je mensen toelaat in dat deel van je leven, hoe meer mensen gaan vinden dat ze het recht hebben zich ermee te bemoeien. En dat maakt je relatie uiteindelijk alleen maar moeilijker,’ gaat hij verder. ‘Dus ik praat er gewoon nooit over. Niemand heeft het recht om het te weten.’ Oké, oké. Fair enough.

Sprousehart confirmation

Enne, het feit dat zijn stilte stiekem alleen maar meer geruchten aanzwengelt, boeit hem niet. ‘Mensen mogen zoveel speculeren als ze willen. En ergens is het ook wel sexy, die stukjes van een relatie die alleen van jullie zijn.’

Snappen we ook allemaal wel hoor, Coletje. Maar we zijn alleen maar zo thirsty voor een Sprousehart confirmation, omdat jij en Lil zo darn cute zijn!

Ach, zo lang er geen bevestiging komt, komt er ook geen vette Sprousehart-nee op tafel, en blijven de twee lekker shippen. Sorry not sorry.

Sneaking Out Betty Cooper GIF by Lili Reinhart - Find & Share on GIPHY

Lees ook: Thomas: ‘Dove is een lucky girl.’

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen