#sprousehart

Cole Sprouse reageert op de break-up rumors

Het kan je gewoon niet ontgaan zijn; de rumors over de break-up tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse. Voor de gene die op vakantie waren en dit dus wél gemist hebben, het begon allemaal met die ‘ene’ foto die Cole Sprouse op Instagram postte (en die ondertussen weer is verwijderd) met als caption: You are appreciated, you are loved, and most of all- you are free. 🇺🇸

What’s going on?!

De foto is dus inmiddels verwijderd van Instagram, maar hier lees je het hele artikel over de break-up rumors. De big question vanaf dat moment was; what is going on?! Zijn ze wél samen, zijn nou uit elkaar? We hadden antwoorden nodig, en Cole heeft dat eindelijk – een soort van – gedaan.

One big joke

Lili Reinhart en Cole Sprouse leken de geruchten met een korreltje zout te nemen. Dagen nadat iedereen in rep en roer was over de break-up gebruikten de Riverdale-acteurs Instagram om sarcastische captions te posten bij hun foto’s.

Nu neemt Cole (finally) de tijd om te reageren op de rumors en dat deed hij tijdens het Variety’s Power of Young Hollywood evenement. Op de rode loper kwam de break-up ter sprake en toen een  reporter van Entertainment Tonight hem vroeg hoe irritant hij de gossips vond, antwoordde hij “incredibly”, maar daar kwam hij snel op terug met “nee, het kan me eigenlijk niet zo veel schelen. “Ik denk dat het een belangrijk is dat je er om blijft lachen. We weten waar we voor hebben getekend, maar zolang je het niet al te serieus neemt it’s all good,” voegde hij er aan toe.

Love poem

Het lijkt erop dat het koppel klaar is met alle drama en Lili postte alweer een supersweet gedichtje bij een foto van haar en Cole op Instagram, ter ere van Cole zijn 27e verjaardag. Lili is volgende maand jarig, en wij zijn heel benieuwd wat Cole voor zijn vriendin in petto heeft. Voor nu zijn we heel blij dat #Sprousehart nog bestaat!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @lilireinhart
            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen