cole sprouse

Cole Sprouse reageert op vreemdgaan roddels via Instagram

Cole Sprouse is at the moment niet blij met zijn fans, omdat ze hem door roddels gedwongen hebben om een ‘white font Insta Story te maken alsof hij een moeder van drie is’. De acteur ging zondag tekeer en reageerde op geruchten dat hij Lili Reinhart zou hebben bedrogen met model Kaia Gerber.

Roddels

In zijn Instagram schreef Cole een belangrijk bericht aan zijn volgers.

‘Ik kan veel geruchten en roddels hebben van mensen die online beweren mijn fans te zijn. Fans die denken recht te hebben om mijn privacy, omdat ik hier nooit aan toegeef’, schreef ‘ie. ‘Maar mijn vrienden aanvallen, beschuldigingen zonder enig bewijs, mijn adres lekken en doodsbedreigingen sturen, zijn allemaal eigenschappen van waanzin en fanatisme.’

cole sprouse

Hij ging door en schreef: ‘Toen ik voor het eerst een openbare relatie aanging, was dit een van de meest voorspelbare gevolgen. En hoewel ik echt nooit van plan was om een deel van mijn privéleven aan de vraatzuchtige horde te geven, is het duidelijk dat mijn terughoudendheid bij het updaten ervan, hun heeft toegestaan om eigen inzichten aan mijn gewoonten en levensstijl te geven.’

cole sprouse

De “baseless accusations” waar hij het over heeft, zijn de geruchten dat Cole zijn vriendin (en fellow Riverdale acteur) Lili Reinhart zou hebben bedrogen met model Kaia Gerber.

Fans op Tumblr spraken er veel over online en zeiden dat Kaia bij Cole thuis was gezien en dat Lili en Cole uit elkaar zijn gegaan omdat hij “ervoor koos tijd met Kaia door te brengen in plaats van Lili.”

Eén Twitter-gebruiker, die het uitgebreider over de roddels heeft, beweert dat Cole en Kaia samen in quarantaine zitten en dat toen Kaia live ging op Instagram, haar achtergrond op het huis van Cole leek. Lili zou het hebben herkend en het erna gelijk hebben uitgemaakt met Cole.

Dit alles leidde ertoe dat Cole zijn Instagram-statement maakte, waarin hij duidelijk laat weten niet blij te zijn met het belachelijke gedrag van zijn fans.

cole sprouse

Er is weinig bewijs dat de vreemdgaan roddels waar zijn, maar het is wel vreemd dat zowel Lili als Cole volgens velen in LA zijn, maar schijnbaar niet samen in quarantaine zitten.

Het feit dat Cole, die zo erg op zijn privacy gesteld is, een statement hierover maakt, zegt wel hoe belangrijk hij het vindt dat deze roddel de wereld uit wordt geholpen. We zouden heartbroken zijn als de rumours waar blijken te zijn!

LEES OOK:

Beeld: ANP – Jordan Strauss

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen