Stranger Things

Alles wat je moet weten over Stranger Things seizoen 4!

YAS! Netflix heeft officieel een 4e seizoen van de mega populaire serie Stranger Things aangekondigd. De korte video die werd gepost op Instagram was al genoeg om iedereen weer hyped te krijgen. Het nieuwe seizoen zal zich deels afspelen in Hawkins, maar blijkbaar ook nog ergens anders… WARNING: een hele hoop spoilers over seizoen 3 coming your way.

Seizoen 3

Aan het einde van Stranger Things seizoen 3 kregen we al een subtiele hint dat het verhaal nog helemaal niet afgelopen was. En nu een volgend seizoen is aangekondigd, blijkt dat ook het geval. In het laatste seizoen keerde the Mind Flayer terug en kreeg ‘t via Billy, de broer van Max, weer contact met onze wereld. Het was vervolgens Billy’s opdracht om een heel leger aan mensen te vinden en die te ‘voeren’ aan the Mind Flayer, zodat hij weer terug kon komen in de echte wereld.

De groep kwam er ook nog eens achter dat de Russen het portaal naar de Upside Down-wereld weer wilden openen. Om deze actie te stoppen, moesten ze vechten tegen de Russen én the Mind Flayer en eindigde dit helaas in de dood van een aantal personages (inclusief Billy). We weten niet 100% of de stoere politiechef, Jim Hopper, nog leeft aangezien we hem als laatste in een explosie zagen verdwijnen.

Is de productie van seizoen 4 al begonnen?

Get ready, Stranger Things fans! De cast en crew zijn een tijd geleden officieel weer bij elkaar gekomen om voor het eerst het script door te lezen en Netflix gaf al een sneak peek over hoe alles ging.

Lees ook: Er komen nieuwe seizoen aan voor Love is Blind en The Circle!

Wie gaan we terug zien?

Dit is een moeilijke omdat er aan het einde van seizoen 3 zóveel goodbye’s waren. Met Will, Jonathan, Joyce, en El die uit Hawkings gingen verhuizen, is het niet zeker of deze groep erbij zal zijn wanneer de nieuwe demogorgon de stad binnenkomt. Er is een kans dat we Darce Montgomery niet meer terug gaan zien in het nieuwe seizoen, aangezien Billie is doodgegaan aan het einde van seizoen 3. Maar er is altijd nog een kans dat we hem terug zien in flashbacks.

Aan het einde van seizoen 3 was de grootste vraag natuurlijk: is Hopper dood of leeft hij nog? Gelukkig heeft Netflix al bevestigd dat hij nog leeft aan de hand van een teaser van seizoen 4 die op Valentijnsdag werd gepost.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4?

Zorg ervoor dat je seizoen 3 volledig hebt gezien, want er is een extra mid-credits scène dat een overbrugging is naar het volgende seizoen. Hierin zagen we twee Russische soldaten iemand uit de cel wilde halen. Eén van de twee zei ‘nee niet de Amerikaan’, waarna de andere soldaat een andere cel opendeed en die persoon bij de Demogorgon in de kooi gooide.

Hierdoor wisten we al dat het verhaal zich niet alleen ging afspelen in Hawkins en dat werd ook bevestigd door de teaser. Stranger Things-fans hebben gewacht om erachter te komen wie ‘the American’ zou zijn, maar ook hier heeft Netflix ons eindelijk van verlost.

Het nieuwste seizoen van Stranger Things gaat zich deels afspelen in Rusland, vandaar dat het vierde seizoen ‘From Russia With Love‘ heet. Hopper, waarvan we allemaal aan het einde van seizoen 3 dachten dat hij dood was, is eigenlijk nog in leven en is nu als een gevangene in dienst van the Russian Army.

Dit betekent dat het gevecht voor Hawkings nog lang niet over is en dat de groep waarschijnlijk weer bij elkaar komt om de Russen en hun crazy experimenten voor goed uit de stad te krijgen.

Releasedatum

Helaas is er nog geen releasedatum bekend, en zal de datum hiervan waarschijnlijk enorm worden verschoven door de coronacrisis waar we nu in zitten. Netflix heeft namelijk de opnames van alle films en series stilgelegd, zo ook van Stranger Things (en eerder al van Riverdale).

We moeten dus voorlopig nog even wachten voordat we eindelijk weten hoe het verhaal verder gaat. In de tussentijd kun je wel één van deze Pixar movies kijken.

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Stranger Things?!

Wil je het nieuwste In Bloom issue van CG! online lezen? Dat kan via deze link!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @strangerthingstv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen