YAS! Netflix heeft officieel een 4e seizoen van de mega populaire serie Stranger Things aangekondigd. De korte video die werd gepost op Instagram was al genoeg om iedereen weer hyped te krijgen. Het nieuwe seizoen zal zich deels afspelen in Hawkins, maar blijkbaar ook nog ergens anders… WARNING: een hele hoop spoilers over seizoen 3 coming your way.

Seizoen 3

Aan het einde van Stranger Things seizoen 3 kregen we al een subtiele hint dat het verhaal nog niet afgelopen was. En dat blijkt nu ook het geval. In het laatste seizoen keerde the Mind Flayer terug en kreeg ‘t via Billy, de broer van Max, weer contact met onze wereld. Het was vervolgens Billy’s opdracht om een heel leger aan mensen te vinden en die te ‘voeren’ aan the Mind Flayer, zodat hij weer terug kon komen in de echte wereld.

De groep kwam er ook nog eens achter dat de Russen het portaal naar de Upside Down-wereld weer wilden openen. Om deze actie te stoppen, moesten ze vechten tegen de Russen én the Mind Flayer en eindigde dit helaas in de dood van een aantal personages (inclusief Billy). We weten niet 100% of de stoere politiechef, Jim Hopper, nog leeft aangezien we hem namelijk als laatste in een explosie zagen verdwijnen.

Maar aan het einde van seizoen 3 was te zien dat twee Russische soldaten iemand uit de cel wilde halen. Eén van de twee zei ‘nee niet de Amerikaan’, waarna de andere soldaat een andere cel open deed en die persoon bij de Demogorgon in de kooi gooide. Hierdoor ontstond er een open einde met het vermoeden dat Jim Hopper toch nog wel zou leven… Tijd voor een vervolg dus!

 

Teaser

We worden behoorlijk geteased door de video die Netflix postte op hun Instagram. Maar hieruit kunnen we nog lang niet opmaken wat het verhaal van het 4e seizoen zal zijn. We weten wel dat het verhaal zich niet alleen gaat afspelen in Hawkins. Netflix heeft helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar er gaan wel geruchten de opnames van seizoen 4 vanaf deze maand zouden beginnen. Dat zou betekenen dat het nieuwe seizoen in 2020 op Netflix te zien zou zijn. Maar er is nog niks confirmed door Netflix.

Kan jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things?!

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @strangerthingstv