ariana grande

Crazy fan is opgepakt bij het huis van Ariana Grande

Ariana Grande heeft al heel wat meegemaakt in haar carrière als het gaat om crazy fans. Afgelopen zaterdagavond is een geobsedeerde fan opgepakt bij haar huis, meldde TMZ. Hij had een liefdebrief bij zich én de route naar Ari’s huis.

Opgepakt

Hoe de twintigjarige fan lang de bewaking is gekomen weet niemand, maar rond twee uur ‘s nachts klopte de man aan bij het huis van Ariana Grande. Gelukkig was Ari op dit moment zelf niet thuis en deed de property manager de deur open om dit nieuws te melden aan de onuitgenodigde gast.

Al snel werd de politie gebeld en werd de man opgepakt. Hij zou tijdens de arrestatie zelfs één van de agenten in zijn gezicht hebben gespuugd. Hij had bovendien een liefdesbrief aan Ariana en een routebeschrijving naar haar huis bij zich. Hij wordt nu aangeklaagd voor het betreden van verboden terrein en geweld tegen een agent.

Gunshots

Eerder deze maand was de politie ook al aanwezig bij het huis van Ariana nadat 911 werd gebeld omdat iemand geweerschoten hoorde in de buurt van haar huis. Achteraf bleek dit om een grap te gaan.

Not the only one

Ook Kylie Jenner heeft zo’n soortgelijk verhaal mee gemaakt. Ondanks alle beveiliging en de afgesloten gemeenschap, wist een 22-jarige man bij het huis van Kylie te komen. De man klopte agressief op de voordeur en eiste om de realityster te zien. En ook Harry Styles werd afgelopen Valentijnsdag beroofd en bedreigd met een mes. Creepy!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @arianagrande

Brond: RTLBoulevard en TMZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen