Maan tony Insta official CG

Cute! Maan en Tony zijn Insta-official

Leuk liefdesnieuws om deze druilerige maandag iets op te vrolijken: Maan (21) en Tony Junior (28) zijn een setje! De dj (en zoon van Toni Peroni) maakte het gisteren Insta-official met deze schattige foto:

https://www.instagram.com/p/BhUSVJfnRSB/?utm_source=ig_web_copy_link

De twee zijn al even samen, maar dit is de eerste foto die het stel deelt. Zaterdag zei Tony al in een radio-interview op 3FM ‘niets te ontkennen’, toen dj Frank van der Lende ernaar vroeg.

Tony en Maan zouden elkaar via Instagram hebben leren kennen. Afgelopen zomer hebben ze elkaar volgens vader Toni voor het eerst ontmoet toen Tony Junior ergens moest draaien en Maan daar als bezoeker was. Ben jij ook smoorverliefd? Voeg deze romantische liedjes toe aan je playlist!

 

Eerste relatie

Voor Maan is het haar eerste relatie. Ze vertelde eerder aan radio-dj Lex Gaarthuis dat het er nog niet eerder van gekomen was, maar dat ze wel voor een relatie openstond. Bij het programma de Beste Zangers van Nederland vertelde Maan nog in tranen dat ze voor het eerst echt liefdesverdriet had. Dit liefdesgeluk is haar dus meer dan gegund, toch?!

 

‘Wereldwijf’

De vader van Tony is blij met zijn kersverse ‘schoondochter’: ‘Ze is een wereldwijf; echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand. Ze is oprecht, een gevoelig iemand. En het is heel gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is een hele goede klik’, zegt hij tegen Shownieuws. Voordat hij haar persoonlijk kende, was hij al fan van haar, zei hij erbij. Kijk, die kan Maan in haar zak steken. Heb je by the way ook gezien dat love birds Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd zijn?

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen