v wars

Dit is de trailer van de vampier-serie V Wars!

Hij is misschien wel onze grootste man crush evaah: Damon Salvatore a.k.a Ian Somerhalder. De vampier liet iedereen smelten met zijn charmes en we waren dan ook heart broken toen The Vampire Diaries na 8 seizoenen aan een einde kwam. Maar Damon Salvatore is back! Helaas niet als Damon, maar wél als vampier…

V-Wars

Zó heet de serie waar Ian Somerhalder in gaat spelen. Het is een sci-fi horrorserie gebaseerd op stripboeken van Jonathan Maberry en Alan Robinson die gaat over – duh – vampieren. In de serie heerst een mysterieus virus waardoor mensen in bloeddorstige wezens veranderen. Hierdoor breekt er een vampierenoorlog uit. Ian Somerhalder speelt de rol van Dr. Luther Swann. Hij komt tegenover zijn beste vriend te staan die een krachtige vampierleider is. Ondanks de wrede moorden die er gepleegd worden moet hij, samen met de anderen, de boel in bedwang proberen te houden.

Releasedatum

Wij zijn helemaal heppie de peppie dat Ian zijn driehoekige tanden look weer terug krijgt en guess what? Het eerste seizoen van de gloednieuwe Netflix-serie is al vanaf 5 december te zien! Seizoen 1 bestaat uit 10 afleveringen van een uur. En dít is de trailer!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @iansomerhalder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen