Facebook

Dankzij Facebook weet jij straks wie er een crush op je heeft

Facebook heeft een aantal verbeteringen van hun mobiele site en app aangekondigd en komt zo ook met een nieuwe functie genaamd ‘secret crush’. En deze functie moét je even horen.

Secret crush

Hoe het werkt? Op de Facebook Dating-pagina selecteer je maximaal 9 vrienden waar je stiekem een crush op hebt. Deze mensen krijgen dan een melding dat iemand (een nee, dus niet met je naam erbij!) ze leuk vindt. Als deze vrienden vervolgens jou ook selecteren als crush, dan krijgen jullie allebei de naam van de ander te zien! Een soort Tinder 2.0 zullen we maar zeggen..?

Heb jij ook een oogje op iemand? Dan herken jij vast deze 11 dingen die we doen als we een crush op iemand hebben.

Vanaf wanneer?

Voordat je al begint met zoeken naar de functie, moeten we je nog even teleurstellen. De ‘secret crush’ functie werkt namelijk nu alleen nog in de landen waar Facebook Dating al beschikbaar is. Even op een rijtje: de Filipijnen, Vietnam, Singapore, Maleisië, Laos, Brazilië, Peru, Chili, Bolivia, Ecuador, Paraguay, Uruguay, Guyana en Suriname. Maar Facebook is van plan om de functie ook naar andere landen te gaan uitbreiden! Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekend.

Facebook dating

Facebook kwam al eerder in deze landen uit met ‘Facebook Dating’, waarbij je door vragen te beantwoorden over mensen vervolgens een gesprek met ze kan beginnen. Doordat het was slechter ging met de cijfers van Facebook, was dit een nieuwe manier om mensen terug naar het platform te leiden.

De nieuwe functie van Facebook lijkt een perfecte manier om nou eens eindelijk erachter te komen of jouw crush ook een oogje op jou heeft!

Heb je ook al de nieuwe app gezien die laatst uitkwam? Hiermee kan nu iedereen geld verdienen met Instagram.

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Bron: The Best Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen