McDonalds feestje

Dansen met een Big Mac!

Ben jij 16 of 17 jaar, houd jij van partyen en McDonalds? Dan hebben wij goed nieuws voor je: één van onze favo fasfoodketens organiseert een party. We’re lovin it!

Dansen en schransen

Je hebt niet echt het meeste geluk als je 16 of 17 bent, voor frisfeestjes ben je te oud en voor 18+ natuurlijk te jong. Daarom kwam McDonalds met het idee om voor jullie tussendoortjes een feestje te organiseren. De muziek wordt geregeld door Spinning Records – de agency waar Martin Garrix en Hardwell bij zitten – en de hapjes natuurlijk door McDonalds. Een McDonalds wordt voor deze speciale avond omgetoverd tot club. Dus met een Big Mac in je ene hand en milkshake in je anderen kun jij lekker shaken op de muziek van Spinning Records-artiesten.  Voor de shine factor kun je schitterende speldjes dragen, die fijn clashen met de lichtjes.

Save the Date

Het feestje vindt plaats op 7 juni, perfect om alle examenstress eruit te moven. Het feestje is enorm exclusief; er zijn 300 kaartjes. Om aan deze kaartjes te komen, moet je eerst even de McDonalds app downloaden. Je maakt dan kans op twee tickets per aanmelding en aanmelden kan tot 23 mei. Waar het feestje gehouden wordt, is nog een verrassing.

Enne… Als je tijdens deze avond nog iemand tegenkomt waarmee jij je favoriete zoenscène wil naspelen, moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn!

LEES OOK

Beeld: McDonalds

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen