PDA op de rode loper

Cardi B en hubby Offset kissed like nobody was watching. Cute! Cardi B was trouwens genomineerd voor superveel awards: New Artist of the Year, Collaboration of the Year (met Bruno Mars), Favorite Music Video (Bodak Yellow), Favorite Social Artist, Favorite Female Artist in de pop-rock-categorie, Favorite Rap/Hip-Hop-Artist én Favorite Song Soul/R&B voor Finesse met Bruno Mars. Check hier welke van die awards ze mee naar huis mocht nemen!

View this post on Instagram

WINNERS @offsetyrn

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

 

BFF-momentje tussen Taylor en Camila

Als je wordt omgeroepen als winnaar van de Tour of the Year Award, zou je denken dat je meteen naar het podium rent. Well, not Taylor Swift. Die tikte bestie Camila Cabello, die naast haar zat, eerst lieflijk op haar neus.

 

Taylor deed Twitter ontploffen

Een paar dagen geleden liet Taylor zich (op Insta) voor het eerst uit over haar politieke standpunten en dit was haar eerste optreden sindsdien. Ze zong I Did Something Bad. Is dit the bad thing that feels so good? Dit vond Twitter er in ieder geval van.

 

Karyn stal de show

Het is dat Tay zo slayde, anders stal snake Karyn de show…

 

Tay beats Whitney Houston

Misschien waren de AMAs een beetje de Taylor Show, maar ze won dan ook ALLE awards waarvoor ze genomineerd was, waaronder Artist of the Year. Het is de vierde keer op rij dat ze deze award wint en daarmee verbreekt ze het record van niemand minder dan Whitney Houston. All of us op dat moment:

https://twitter.com/youtubemusic/status/1049855293339779072

 

Laurens jurk vs mic

Lauren Jauregui droeg een prachtige zwart-paarse jurk. Maar ehh… was haar microfoon toen ze nog deel uitmaakte van Fifth Harmony niet ook zwart met paars? (JAWEL!) Zou ze hiermee aan haar tijd in de girl group refereren?

https://www.instagram.com/p/BovwD55ncSn/?hl=nl&tagged=amas

Camila’s +1

Camila liep voor de tweede keer op rij zonder haar BF Matthew op de rode loper. Maar ze liep niet alleen. Haar +1 was haar vader! Hoe lief!

https://www.instagram.com/p/Bou0x78AaC8/?utm_source=ig_embed

 

Shawns gulp

Je zou maar over de rode loper lopen met je gulp per ongeluk nog open. Het leek er even op dat het Shawn Mendes overkwam, maar na een closer look bleek het gelukkig loos alarm.

 

Fotografie: Brunopress