shawn mendes senorita

De behind the scenes beelden van Señorita zijn bijna net zo heet als de clip zelf

Na I Know What What You Did Last Summer zijn Shawn Mendes en Camila Cabello nu back met een gloednieuwe track mét videoclip. De views van de smokin’ hot clip van Señorita stijgen nu al het dak uit (lees: 92 miljoen), maar nu zijn er ook behind the scenes beelden van de clip! En lemme tell you, die zijn ook bloedje heet.

Shawn Mendes, Camila Cabello – Señorita

Vorige week kwamen Shawn Mendes en Camila Cabello plots uit met hun nieuwe track Señorita, waarbij we gelijk konden genieten van de extreem steamy videoclip die erbij hoorde. De BFF’s lijken in de clip toch echt meer dan vrienden en fans gaan om deze clip dan ook helemaal door het dak. Alle sexy moves worden uit de kast gehaald en het is daarom ook niet zo gek dat de videoclip al zó vaak is bekeken op YouTube.

Zouden Shawn en Camila toch meer zijn dan vrienden..?

Behind the scenes

Maar gelukkig hield het niet op met alleen de clip! We kunnen namelijk nu ook nog eens genieten van twee (!) video’s met achter de schermen footage. Van Shawn die Camila vol laat vallen (oops, dansen is niet helemaal zijn sterkste punt, zoals hij zelf al in de video zegt), tot ‘scream therapy’, het crossen op een motor voor een green screen en Shawn die zich afvraagt of ‘ie z’n shirt zal uitdoen in de clip (yes please!).

So, sit back (houd je wel vast aan je stoel, want je glijdt er zo vanaf) and enjoy deze heerlijke beelden van ‘the making of’ van de videoclip van Señorita! Things are getting hot in here!

Ohja, en ook zouden we nu hééél graag willen dat wij Camila waren in de clip. Just sayin’.

 

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @shawnmendes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen