De bioscopen gaan weer open: dit draait er vanaf 1 juni allemaal bij Pathé

Gezellig met je friends – of alleen, ook heerlijk – naar de bios, is iets wat we graag doen. Helaas moest ook de bioscoop sluiten om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 1 juni gaat er een hoop veranderen en gaan er meer dingen open, waaronder de bioscoop! Maar wat gaat er eigenlijk allemaal draaien nu er veel films zijn stilgelegd of uitgesteld? You’re about to find out.

Dit draait er vanaf 1 juni allemaal bij Pathé

I See You

Er gebeuren vreemde dingen in een dorpje wanneer er een jongen in het bos verdwijnt. Wanneer de rechercheur probeert te zoeken naar de vermiste jongen gebeuren er angstaanjagende dingen om hem heen. De familie van de rechercheur merkt dat er meer aan de hand is. De familie wordt bedreigt en in de gaten gehouden.

Forrest Gump

Deze film gaat over een jongen, Forrest Gump, waarvan zijn leven is nogal anders is dan die van andere mensen. Forrest heeft een laag IQ, waardoor hij soms dingen niet kan begrijpen. Door zijn passie voor hardlopen wordt hij heel goed in rugby en maakt hij alle belangrijke gebeurtenissen van de Amerikaanse geschiedenis mee. In de film gaat Forrest Gump zich realiseren wat echt belangrijk is in het leven.

Bloodshot

Marinier Ray Garrison is samen met zijn vrouw vermoord. Een wetenschapper weet Ray weer tot leven te wekken, maar wel met wat extra’s: hij kan bijvoorbeeld niet meer bloeden of gewond raken en hij heeft de kracht van een heel leger. Hij gaat op zoek zijn naar de moordenaar die hem en zijn vrouw heeft vermoord. Maar is dat wel echt de killer? Komt Ray er ooit nog achter wie de echte moordenaar is en is zijn vrouw wel echt dood?

Color Out Of Space

Heb jij al altijd willen weten hoe het is om te leven in de ruimte Dan moet je deze film zeker gaan kijken in de bios. Een vriendelijke familie heeft alles wat hun hartje begeerd, maar dan stort er een meteoor neer in hun tuin. Dit is niet zomaar een meteoor, maar er zit radioactieve vloeistof in uit de ruimte. Alles om hun heen verandert door de vloeistof en voordat ze het weten staat hun tuin vol buitengewone planten en ontstaan er bizarre ziektes.

When Harry Met Sally

Dit is een romantische klassieker! Het verhaal gaat over hoe Harry Sally ontmoet en hoe hun relatie uitbloeit tot meer. Deze classic is zeker een must-see als je houdt van een romcom.

The Gentlemen

De Amerikaanse Mickey Pearson die tijdelijk in Engeland verblijft heeft een drugs business opgezet in Londen. Wanneer iedereen in zijn bedrijf – en de mensen in Londen – horen dat hij uit de drugs business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, omkoping, drama, chantage en veel spanning.

The Invisible Man

Als de gewelddadige ex van Cecilia zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt ze dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Cecilia vreest voor de levens van haar vrienden en familie en begint langzaam door te draaien. Ze probeert wanhopig te bewijzen dat ze achterna wordt gezeten door iemand die onzichtbaar is.

Onward

Twee elvenbroertjes die wonen in een fantasiewereld vol elfen, trollen en eenhoorns krijgen een bijzonder cadeau van hun moeder; iets wat hun overleden vader hen heeft nagelaten. Samen gaan ze op zoek naar magie om hun vader, of eigenlijk een deel van hem, terug te halen uit de dood. Onward is een bijzonder en avontuurlijk verhaal vol humor, liefde en doorzettingsvermogen.

Grease

Grease op het grote witte doek! Voor wie het verhaal nog niet kent: dze film gaat over een Amerikaanse bad boy Danny en zijn summer love; de Australische Sandy. Na de zomer is Sandy in Amerika blijven wonen, maar ze komen er later pas achter dat ze bij elkaar op school zitten. Sandy merkt dat ze niet heel goed bij Danny past, omdat Danny anders is dan ze zich herinnerde…

1917

1917 vertelt het verhaal van twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake, die in de Eerste Wereldoorlog op een onmogelijke missie worden gestuurd. In een race tegen de klok moeten ze hun eigen loopgraven verlaten om een boodschap af te leveren op vijandelijk terrein, waarmee ze een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen. Waaronder de eigen broer van Blake.

Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 & 2

Potter-fans, deze is voor jullie! Natuurlijk kennen we allemaal de story wel van Harry Potter die werd opgegroeid door pleegouders en naar een magische school gaat. In deze twee films komt het verhaal tot een einde en opnieuw te zien op een groot scherm!

Like A Boss

Is your best friend really your best friend if you haven’t planned a business plan together? Dat dachten besties Mia en Mel ook en dus begonnen ze hun eigen cosmeticabedrijf…

Little Women

De film Little Women is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het verhaal speelt zich af in de negentiende eeuw. De zusjes Jo, Meg, Amy en Beth groeien op in een maatschappij waar vrouwen nog niet zoveel een rechten hebben als nu. Het is een verhaal dat gaat over liefde, het volgen van dromen en hoe je ervoor moet vechten. De vier power vrouwen steunen elkaar door dik en dun.

En ook de actrices in de film zijn echte power girls: Florence Pugh, Saoirse Ronan, Emma Watson, Laura Dern en Meryl Streep.

Emma

Emma is een zelfstandige vrouw uit het jaar 1800 die weet wat ze wil en voor zichzelf opkomt. Voor de liefde staat ze niet open en trouwen is dan ook iets wat ze absoluut niet wil. Ze kan zichzelf happy genoeg maken en dat maakt ze aan iedereen duidelijk. Plots komen er twee mannen op haar pad die ervoor zorgen dat haar leven op z’n kop komt te staan.

A Star Is Born

Lady Gaga en Bradley Cooper (die ook de regisseur is van de film) spelen en zingen de sterren van de hemel in dit romantische drama. Jackson – de inmiddels niet meer zo populaire – countryzanger ontdekt en wordt verliefd (obviously) op de worstelende artiest Ally. De droom die Ally voor ogen had om het te maken in de muziekwereld, had ze al zo goed als opgegeven. Jackson is het hier alles behalve mee eens en moedigt haar aan om de plek in de spotlight op te eisen (how romantic). Maar wat gebeurt er wanneer Jackson het gevoel krijgt steeds meer in Ally’s shadow te staan…?

Joker

Arthur Fleck en die leidt een heel triest leven; hij heeft moeite om zijn weg te vinden in Gotham en met het zorgen voor zijn moeder. Hij droomt ervan om mensen te entertainen en te laten lachen. Overdag is hij te boeken als clown en s’ avonds doet hij een poging tot stand-up comedian, alleen vindt niemand hem grappig. Op het moment dat hij ziet dat hij bespot wordt op tv door een andere comedian, maakt het hem kapot en slaat hij helemaal door. Ondanks de therapie blijft hij negatieve gedachtes hebben en zit hij vast en een negatieve cirkel waarin hij altijd de klos is. Hij besluit om in zijn alter ego te veranderen: Joker. Zonder dat hij het door heeft wordt hij het middelpunt van een demonstratie. Hij houdt van de aandacht en dat heeft grote gevolgen…

Bekijk de film Joker maar dan met volledig liveorkest!

Queen & Slim

Een jongen en een meisje gaan op hun eerste date, maar onderweg worden ze aangehouden door de politie vanwege het ras van de jongen. De politie richt een geweer op het koppel, maar uit woede slaat de man het geweer uit de handen van de politieman en schiet hij hem per ongeluk neer. Het koppel vlucht voor hun leven, terwijl de politie overal naar hun op zoek is. De politie vertelt verhalen over het koppel die niet kloppen en het koppel besluit voor altijd te vluchten. Gaandeweg beginnen ze van elkaar te houden en een verschrikkelijke ongewone first date lijkt te veranderen in true love.

LEES OOK:

Beeld: DC & Paramount Pictures
Bron: Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen