De brief voor de Koning komt naar Netflix en dit is de eerste teaser!

Je bent vast wel bekend met het populaire Nederlandse jeugdboek ‘De brief voor de Koning’ van Tonke Dragt. Misschien ben je er wel uit voorgelezen, of je heb je het boek zelf gelezen. In de zomer van 2018 werd al bekend gemaakt dat dit boek zijn very own Netflix-serie zou krijgen, maar nu zijn ook de eerste beelden gedropt!

The Letter For The King

Het boek wordt een internationale serie (bestaande uit 6 afleveringen) met als titel ‘The Letter For The King’. We volgen hierin het verhaal van de jonge schildknaap Tiuri, die per toeval een geheime brief in handen krijgt die hij moet bezorgen aan de koning. Door deze brief te bezorgen kunnen de plannen van een genadeloze prins die de macht wil overnemen voorkomen worden. Tijdens deze gevaarlijke reis moet Tiuri ontdekken wat het betekent om een echte ridder en leider te zijn.

Het belooft heel goed te worden, met een beetje fantasy vibes, zoals in de populaire Netflix-serie The Witcher.

Cast

De internationale cast bevat ook een paar bekende Nederlandse namen zoals Gijs Blom en Yorick van Wageningen. Verder zullen we namen terugzien als Amir Wilson (die Tiuri speelt), Ruby Serkis, Thaddea Graham, Nathanael Saleh, Jakob Oftebro, Islam Boukkhaz, Jack Barton en Jonah Lees.

Het script van de nieuwe serie The Letter For The King is geschreven door Will Davies, die ook grote films heeft gedaan als How To Train Your Dragon, Johnny English en Puss in Boots.

Teaser

Inmiddels staat er een teaser online and it’s lookin’ good! Helaas is nog niet bekend wanneer de serie precies te zien zal zijn op Netflix.

De brief voor de Koning

Kun je niet wachten en wil je nu al het hele verhaal lezen? Check dan de link hieronder om het boek te bestellen!

Check hier nog meer boeken voor op je verlanglijstje!

brief voor de koning

De brief voor de Koning – Tonke Dragt, €20,99 AKO

 

LEES OOK:

Beelden: Letter For The King, Netflix

Bron: AD

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen