fate the winx saga

De cast van Fate: The Winx Saga speelt ‘Most Likely To’ met CG!

Heb jij net als wij ook Fate: The Winx Saga in één klap uitgekeken? CG! mocht de cast spreken en speelde a game of ‘Most Likely To’!

Fate: The Winx Saga

De Netflix-serie gaat over een Bloom, een normaal meisje op aarde, tot ze op een dag ontdekt dat ze magische krachten heeft. Ze komt terecht op de magische kostschool Alfea, waar ze bevriend raakt met haar vier kamergenoten en leert omgaan met haar nieuwe krachten, terwijl ze ondertussen genoeg avonturen beleefd.

De remake van de jeugdserie Winx Club viel bij velen zelfs zo goed in de smaak dat er inmiddels al een seizoen 2 is aangekondigd!

Most likely to

CosmoGIRL! mocht de cast van Fate: The Winx Saga spreken en speelde een potje Most Likely To’, waarbij de acteurs stellingen voorgeschoteld kregen en moesten antwoorden welke van de vijf Winx girls (Bloom, Stella, Musa, Terra, Aisha) het meest waarschijnlijk is om datgene te doen 🧚‍♀️ Van ‘wie is het meest waarschijnlijk om haar eigen spin-off te krijgen?’, tot ‘wie is het meest waarschijnlijk om een scheet in het openbaar te laten?’

Met Abigail Cowen (Bloom), Eliot Salt (Terra), Elisha Applebaum (Musa), Hannah van der Westhuysen (Stella), Precious Mustapha (Aisha) en Danny Griffin (Sky)!

Check ook: Wat zijn The Burned Ones in ‘Fate: The Winx Saga’?

Interview en montage: Guylou Werner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen