Lizzie Mcguire

De cast van Lizzie McGuire speelt via Zoom een iconische aflevering na

Raise your hands als je vroeger ook naar Lizzie McGuire keek. Omdat we nog even moeten wachten op de reboot van het programma, besloot de cast om iets speciaals voor hun fans te doen tijdens de quarantaine.

Between a Rock and a Bra Place

Hilary Duff en haar oude cast members reunited voor een speciale reading van de iconische aflevering ‘Between a Rock and a Bra Place’, waarin Lizzie met haar moeder een beha gaat kopen. En ja, als we zeggen dat ze een reunion had met alle cast members, bedoelen we ze ook ALLEMAAL.

Table read

Volgens Hilary was het het idee van Jake om een virtuele ‘table read’ te houden, waarin de acteurs de scène zouden doornemen. Het was namelijk de 19e verjaardag van de aflevering. Ook waren er een paar oorspronkelijke schrijvers van de show aanwezig die spraken over de aflevering en wat er gebeurde achter de schermen. Ze verklapten zelfs dat ze het woord ‘beha‘ maar twee keer in de aflevering mochten zeggen en dat ze er niet eens een daadwerkelijk mochten laten zien.

Benieuwd hoe de cast van Lizzie McGuire er nu uitziet? Check het hier!

Reboot

Ook vroeg Hilary in de video aan mensen om te doneren aan goede doelen. De reboot van de show is helaas momenteel gepauzeerd, omdat Disney toch besloot om terug naar de tekentafel te gaan en het verhaal aan te passen. Wel zijn er al twee afleveringen gefilmd.

Hopelijk hoeven we niet al te lang meer te wachten op de Lizzie McGuire reboot!

Gossip Girl krijgt ook een reboot, en dit is de cast.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard & Seventeen

Beeld: Lizzie McGuire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen