Lauv & LANY - Mean It

De collab tussen Lauv & LANY is here!

Onze gebeden zijn gehoord en miracles are real: de collab waar we sinds onze geboorte al over dromen is hier. Lauv en LANY, in één track. We just can’t.

Lauv x LANY collab

Het liedje heet Mean It en is – zoals elke Lauv/LANY song – weer relatable as f*ck. We mean, die lyrics…

Don’t run me ’round and ’round / Don’t build me up just to let me down / Don’t mess with my head / Don’t tell me you’re falling with your feet still on the ledge.

Say 👏 it 👏 louder voor alle f*ckboys en -girls in the back.

Trouwens ook kind of mindblowing dat er dus blijkbaar meisjes zijn die Lauv en Paul Jason Klein (LANY’s dreamy frontman) aan het lijntje houden. Boys, als jullie dit lezen: zouden wij nooit doen. Love you. Mean it.

View this post on Instagram

@pauljasonklein

A post shared by Lauv (@lauvsongs) on

How I’m Feeling

Dat er een LAuvNY collab zou komen, maakten de jongens in september al bekend via Twitter. Of er ook een videoclip voor Mean It gaat komen, is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte. En je ziet het: onze vorige LAuvNY prayers zijn ook beantwoord, dus misschien kunnen we hier ook nog het een en ander waarmaken met positive thoughts.

Wat we wél zeker weten, is dat Mean It één van de tracks wordt op Lauv’s nieuwe album, How I’m Feeling. Twee weken geleden bracht hij al een andere song van het album uit, Sims, met een té toffe short film. In die video legt hij ook uit waar de verschillende poppetjes op zijn albumhoes voor staan.

Lees ook: 7x Dit wist je nog niet over Lauv

https://www.instagram.com/p/B4vsoB6gXAp/

Release date

Op het complete album van Lauv moeten we nog wel even wachten. Deze komt op 6 maart pas uit. Maar hey… Hebben we iets om naar uit te kijken voor in het nieuwe jaar. En beter dat de mannen van LANY dan ook met hun nieuwe album komen. DUURT LANG.

Luister Mean It hieronder. Enne, keep an eye on CG!, want binnenkort check je hier en in het blad ons interview met Lauv!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen