aladdin

De Disney-musical Aladdin komt naar Nederland!

HOLD YOURSELF! De Disney-musical Aladdin komt naar Nederland and we are so so so excited!

Aladdin

Luister je na de live-action remake van aladdin ook 24/7 naar de playlist van de film op Spotify? (nog geen spotify? Spotify geeft nu ook korting aan mbo-studenten!) Dan hebben wij some good news for you! de Disney-musical Aladdin komt namelijk naar Nederland!

2020/2021

Nu draait de musical Anastasia nog in AFAS Live, maar vanaf volgend jaar is Aladdin te zien in het Circustheater Scheveningen. ‘We kunnen nog niet exact zeggen wanneer Aladdin te zien zal zijn. Dat hangt ook af van het succes van Anastasia. Maar het zal zeker komend seizoen zijn’, laat een woordvoerder van Stage Entertainment weten.

Broadway

Nieuw is de de musical Aladdin niet. In 2014 ging de musical in première op Broadway en was ook in Japan, Duitsland, Australië, Singapore en Londen te zien. Wereldwijd is de musical Aladdin inmiddels al door meer dan 11 miljoen mensen gezien!

Wij zijn helemaal hyped dat de Disney-musical Aladdin naar Nederland komt! Jij ook? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl en bekijk hieronder alvast een sneak peek!

LEES OOK: 

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen