Het is alweer veel te lang geleden dat we hebben geschreven over hottie Noah Centineo! Maken we het goed met je door de eerste beelden te delen van To All The Boys I’ve Loved Before 3?

TATBILB deel 3

Nadat wij de romcom To All The Boys I’ve Loved Before zo’n twintig keer hebben gezien, kunnen we geen genoeg meer krijgen van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky(Noah Centineo)! Gelukkig zijn onze gebeden verhoord door Netflix, en zijn ze druk bezig met een vervolg op de film, en hier stopt het verhaal niet! Er is bekend gemaakt dat er naast een deel 2, ook een TATBILB3 komt, gebaseerd op het laatste boek in de boekenreeks; Always and Forever, Lara Jean. Nu viel het een paar oplettende fans op dat de productie van de laatste film toch echt van start is gegaan! Er werden namelijk de afgelopen weken scènes gefilmd in NYC! Helaas zien we niet elk karakter uit de eerste film terug in de sequel

Twitter

Instagram

It’s official

Hoewel het nog niet echt bevestigd is dat de productie voor de laatste film is begonnen, tweette Noah wel iets heel opvallends; ‘It’s official‘. Is dit een bevestiging dat TATBILB3 is on its way?!

2020

We zullen voor TATBILB 2 nog eventjes moeten wachten, want P.S. I Still Love You gaat pas in 2020 in première. Wanneer Always And Forever, Lara Jean te zien is op Netflix is nog niet bekend, maar wij houden je zeker op de hoogte van deze sequel, dus hou onze website in de gaten om niets te missen over het laatste nieuws rondom deze film(s)!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @seventeen