TATBILB

Dit is alles wat we weten over To All The Boys 3

Het is nog niet zo lang geleden sinds To All The Boys: P.S. I Still Love You online is gekomen op Netflix. Next thing to do: wachten op het derde en (waarschijnlijk) laatste deel van de TATBILB franchise. Het goede nieuws is dat de derde film al gefilmd is en dat het nu alleen een kwestie van wachten tot de eerste teaser/trailer komt. Maar wat kunnen we allemaal verwachten in dit laatste deel?

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten

TATBILB deel 3

Nadat wij de romcom To All The Boys I’ve Loved Before én nu ook het vervolg zo’n twintig keer hebben gezien, kunnen we geen genoeg meer krijgen van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo)! Gelukkig zijn onze gebeden verhoord door Netflix en is er ook al bekend dat er een TATBILB3 aankomt, die gebaseerd is op het laatste boek in de boekenreeks; Always and Forever, Lara Jean.

Always and Forever, Lara Jean

Als we kijken naar de story van het laatste boek, Always and Forever, Lara Jean, dan gaat het koppel nog een lastige weg vol struggles tegemoet. De vader van Lara Jean gaat eindelijk trouwen met de buurvrouw Ms. Rothschild en Lara Jean is dik in de weer met het helpen organiseren. Ondanks dat LJ is having fun, moet ze de biggest life choice ever maken: naar welke universiteit wil ze gaan en wat betekent dat voor haar relatie met Peter? Peter krijgt een lacrosse scholarship bij de University of Virginia, terwijl Lara Jean eigenlijk naar de University of North Caroline wilt. Wanneer je hart en hoofd allebei wat anders zeggen, naar welke moet je dan luisteren?

It’s official

Ondanks dat het tweede deel van TATBILB nog meer net op Netflix staat, kunnen we niet wachten tot het derde deel eindelijk online komt. Dat er een derde deel komt is overduidelijk een feit, aangezien de boekenreeks uit drie boeken bestaat. Ook heeft Lana Condor onder een Insta-post gezet: ‘It’s been 16 days since the To All The Boys I’ve Loved Before franchise wrapped shooting movies 2 & 3.’ Dus als dat geen dikke clue is naar nog een derde film, dan weten wij het ook niet meer. Er is nog geen releasedatum bekend over het derde deel van de franchise maar als de tweede en derde film achter elkaar zijn geshoot, dan zal het niet lang meer duren voor we eindelijk weten hoe het afloopt tussen PK en LJ!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen