billie eilish biografie

De eerste Nederlandse biografie van Billie Eilish komt op deze datum uit

Billie Eilish fans kunnen na de kledingcollectie bij H&M en de kledingcollectie bij Uniqlo weer een nieuw item aan hun wishlist toevoegen. Binnenkort verschijnt namelijk ‘Billie Eilish, van e-girl tot idool’. De eerste Nederlandse biografie van Billie!

Billie Eilish, van e-girl tot idool

De biografie is hét verhaal van een van de grootste sterren van het moment en beschrijft hoe Billie is gekomen tot waar ze nu is. Haar album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? werd in 2019 alleen al meer dan 6 miljard (!) keer gestreamd. Samen met bijna 900 miljoen views van de clip van Bad Guy op YouTube en bijna 65 miljoen volgers op Instagram kunnen we wel zeggen dat Billie een straight up fenomeen is.

In Billie Eilish, van e-girl tot idool volgen we haar reis van zingen in haar slaapkamer tot mega-concerten en uitverkochte arena’s wereldwijd. Een ‘doodgewoon’ meisje dat vanwege haar amazing voice veranderde in een wereldster, maar zich tegelijkertijd ook uitspreekt over onafhankelijkheid, veganisme, geestelijke gezondheid, body image, liefde en racisme.

Biografie

De paperback heeft de herkenbare fluorescerend groene cover en bevat maar liefst twee uitgebreide full color fotokaternen. Een musthave item voor elke fan dus (of muziekliefhebber in het algemeen).

Billie Eilish, van e-girl tot idool van Adrian Besley verschijnt op 1 juli voor €15,99 bij uitgeverij Spectrum.

LEES OOK:

Beeld: Billie Eilish, van e-girl tot idool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen