after

De eerste teaser van After We Collided is er en hij is HOT!

After – aka de tienerversie van Fifty Shades of Grey – draaide alweer een tijd geleden in de bios en dit jaar is het eindelijk tijd voor deel 2: After We Collided, en hij is wederom smokin’ hot!

After – deel 1

In After maakten we kennis met Tessa (Josephine Langford). Ze is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol big ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat.

Wanneer ze de mysterieuze, en uberknappe, Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? 

after

After We Collided

Degene die After hebben gezien, zullen er massaal mee eens zijn dat we niet met zo’n open einde achter kunnen blijven. Hoe het verder gaat met Tessa en Hardin? Dat zie je dit jaar nog in het vervolg: After We Collided. 

De eerste steamin’ hot teaser is nét uit en belooft opnieuw veel goeds! We 👏 can’t 👏 wait!

Een officiële releasedatum is er nog niet, maar in de tussentijd kun je in ieder geval al hier lezen hoe Hero en Josephine het vonden om hun steamy seksscènes op te nemen in het eerste deel van After.

LEES OOK:

Beeld: After, Independent films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen