Holy sh*t! Dát was onze reactie toen we de allereerste teaser van het tweede seizoen van You zagen. Eerder schreven we al een artikel met alle details over You 2, maar de teaser maakt de sequel nóg creepier.

You seizoen 2

You keert deze maand terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. In het eerste seizoen zagen we hoe Joe Goldberg stapelverliefd werd op Guinevere Beck. Al snel veranderde zijn verliefdheid in een obsessie die de schrijfster uiteindelijk fataal werd. In het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te laten en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles, maar daar blijkt al snel dat het verleden hem blijft achtervolgen. Naast Guinevere, maakte hij in het eerste seizoen nóg een slachtoffer: Peach. Haar familie rust niet voordat ze weten wat er met Peach is gebeurd…

Releasedatum

Voordat we de creepy teaser aan je laten zien, vertellen we je eerst vanaf wanneer de serie te zien is op Netflix. Save the date: 26 december kun jij na het kerstdiner genieten van een nieuw seizoen You. Check de teaser hieronder:

LEES OOK: