friends-reünie

De Friends-reünie wordt uitgesteld naar deze zomer

Alle Friends fans die met smart zaten te wachten op de grote reünie in mei, moeten helaas nog even wachten. Door de coronacrisis is het team genoodzaakt om de opnames een eind te verplaatsen.

Friends-reünie in de zomer

De reünie wordt nu waarschijnlijk pas aan het einde van de zomer opgenomen. ‘In eerste instantie dachten we dat shows maximaal een maand of twee zouden worden uitgesteld, maar het lijkt erop dat het veel langer gaat duren‘, vertelt WarnerMedia Entertainment-voorzitter Bob Greenblatt aan Variety. ‘We gaan ons best doen om de special tegen het einde van de zomer klaar te krijgen.’

Een grote reden voor het verplaatsen van de opnames is omdat het belangrijk is dat er publiek bij de show aanwezig is. ‘We kunnen dit niet doen met een videogesprek vanuit keukens of slaapkamers’, vindt Bob. Toch moet daar rekening mee worden gehouden als coronacrisis nog langer gaat duren.

De reünie special zou online komen met de lancering van HBO Max, een nieuwe streamingsdienst die vanaf 27 mei voor nu alleen nog in Amerika te gebruiken is.

Wist je dat er ook een Friends-versie is van het spel Wie Ben Ik? 

LEES OOK:

Beeld: Giphy.com & Friends

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen