la casa de papel

De gemaskerde overvallers zijn weer terug van vakantie

Het was even wachten (zo’n anderhalf jaar ongeveer),maar ons geduld wordt dan nu eindelijk beloond. Netflix maakte ons maandag blij met een trailer én de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 3.

Nu we de release datum bekend is, weten we dat we nog zo’n 3,5 maand moeten wachten. De Spannende Spaanstalige serie is namelijk vanaf 19 juli te zien op Netflix!

Seizoen 1&2

Mocht deze serie je toch op de een of andere manier ontgaan zijn, dan praten wij je graag even bij.

La Casa de Papel gaat over 8 Spaanse boeven die de grootste roof in de geschiedenis op hun naam hebben staan: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Tijdens deze roof sluiten de 8 daders hun gijzelaars én zichzelf op in de geldbank. Omdat in deze bank het geld gedrukt wordt, kregen zij de mogelijkheid om onder leiding van ‘El Professor’ heel veel geld te drukken en alles via een zenuwslopende weg naar buiten smokkelen.

Nu zou je denken dat ze na deze geslaagde roof genoeg geld hebben voor de rest van hun leven, maar in seizoen 3 maken de acht dieven zich klaar voor de volgende overval…

Banco de España

Volgens Spanje Vandaag is Banco de España de volgende target van de gemaskerde overvallers en het meesterbrein. Dit betekent dat seizoen 3 zich waarschijnlijk ook gaat afspelen in de Spaanse hoofdstad Madrid, maar Netflix heeft deze locatie nog niet bevestigd. Begin dit jaar was er wel een regen aan valse bankbiljetten op Plaza de callao in Madrid. Dit zou best eens te maken kunnen hebben met de opnames van seizoen 3.

Ook deze bankroof wordt niet bepaald een makkie, want de kluis van Banco de España bevindt zich 48 meter onder de grond bij het stadsplein. Is that all? Nope. De gangen van de kuis kunnen dankzij de ondergrondse rivieren van Madrid volstromen met water, wat deze roof dus best een uitdaging maakt. Dit keer zijn de bandieten niet uit op geld, maar op goudstaven die opgeborgen liggen in deze kluis.

Naast de acteurs uit seizoen 1 en 2, zullen er ook een aantal nieuwe personages verschijnen in seizoen 3…

Wat we nu in ieder geval zeker weten, is dat hun vakantie zo te zien voorbij is.

Kijk jij uit naar seizoen 3?

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen